Pildid: «Sherlocki» staar Benedict Cumberbatch on uue rolli jaoks märgatavalt kõhnunud, kuid keegi ei tea, mis roll see on

Inna-Katrin Hein
Copy

Seriaalist «Sherlock» tuntud inglise näitleja Benedict Cumberbatch osales koos oma naise Sophie Hunteriga 22. aprillil Los Angeleses filmi «Avengers: Endgame» esilinastusel.

Sündmust jäädvustanud ajakirjanikele ja fotograafidele jäi silma, et 42-aastane Cumberbatch on märgatavalt kõhnunud ja ta juuksed olid väga lühikeseks lõigatud, teatab dailymail.co.uk.  

Benedict Cumberbatch 22. aprillil 2019 Los Angeleses filmi «Avengers: Endgame» esilinastusel
Benedict Cumberbatch 22. aprillil 2019 Los Angeleses filmi «Avengers: Endgame» esilinastusel Foto: VALERIE MACON / AFP/Scanpix

Staar kandis tumesinist ülikonda, samas toonis särki ja tumedat lipsu, ta 41-aastasel naisel oli seljas musta värvi kokteilikleit. Musti päikeseprille kandnud Cumberbatch jagas seal fännidele autogramme.

Benedict Cumberbatch jagamas 22. aprillil 2019 enne filmi «The Avengers: Endgame» esilinastust autogramme
Benedict Cumberbatch jagamas 22. aprillil 2019 enne filmi «The Avengers: Endgame» esilinastust autogramme Foto: Mario Anzuoni / Reuters/Scanpix

Cumberbatch kaotas kaalu filmi «Brexit: The Uncivil War» jaoks, kus ta kehastab Ühendkuningriigi Euroopa Liidust lahkumise ehk Brexiti kampaania ühte eestvedajat, poliitik Dominic Cummingsit.

Benedict Cumberbatch filmis «Brexit: The Uncivil War»
Benedict Cumberbatch filmis «Brexit: The Uncivil War» Foto: CAP/RFS / Image supplied by Capital Pictures/Scanpix

Värskete fotode kohaselt on ta veelgi kaalu kaotanud. Sotsiaalmeedias ja filmilehekülgedel olevate vihjete kohaselt valmistub Cumberbatch uueks rolliks, kuid mis see roll on, ei ole teada.

Cumberbatch ja ta naine olid sõbrad 20 aastat, kuid 2014 teatasid oma kihlumisest. Nad abiellusid 2015 Wighti saarel. Neil on kolmene poeg Christopher Carlton ja kahene Hal Auden.  

Filmis  «Avengers: Endgame» mängivad  Robert Downey Jr, Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Gwyneth Paltrow, Jeremy Renner, Don Cheadle, Paul Rudd, Brie Larson, Karen Gillan, Danai Gurira, Bradley Cooper ja Josh Brolin.

Cumberbatch kehastas 2018. aasta filmis «Avengers: Infinity War» neurokirurgi Stephen Strange’i, kes pärast autoõnnetust avastab, et on olemas veel teisi reaalsusi.

Benedict Cumberbatch filmis «Avengers: Infinity War»
Benedict Cumberbatch filmis «Avengers: Infinity War» Foto: CAP/RFS / Image supplied by Capital Pictures/Scanpix

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles