Pildid: Briti prints Louis saab üheaastaseks

Inna-Katrin Hein
Copy

Prints Williami ja ta naise, Cambridge’i hertsoginna Catherine’i kolmas laps, prints Louis saab täna, 23. aprillil üheaastaseks.

Kuningakoda avalikustas väikesest printsist uued fotod, millest kahel on ta punases ja ühel sinises, koerapildiga kampsunis, teatab buzzfeednews.com.

Prints Louis aprillis 2019
Prints Louis aprillis 2019 Foto: Duchess of Cambridge / AP/Scanpix

Kuningakoja esindajate teatel tegi need fotod lapse ema, hertsoginna Catherine kui pere oli aprilli alguses oma maamajas, Norfolkis asuvas Anme Hallis.

Eelmised fotod prinst Louis’t avaldati 2018 jõulude eel.

Hertsoginna Catherine andis märtsis intervjuu, milles rääkis oma kolmest lapsest. Hertsoginna teatel on prints Louis väga aktiivne laps, kes hakkas ruttu end püsti ajama ja üritas käia.

«Võrreldes oma venna George’i ja õe Charlotte’iga, on ta üheaastasena märgatavalt aktiivsem kui olid nemad. Ta on pesamuna, olles valjuhäälsem ja rohkem tähelepanu nõudev, kui vanemad lapsed,» teatas hertsoginna.

Prints Louis’ fotosid näinute arvates on poisis midagi nii isast kui emast, kuid ta meenutab ka oma venda ja õde.

Cambridge’i prints Louis sündis 23. aprillil 2018 Londonis St. Mary haiglas, neli päeva hiljem teatas lapse isa, prints William, et poja nimeks saab Louis Arthur Charles.  Ta ristiti 9. juulil 2018.

Prints Louis 23. aprillil 2018
Prints Louis 23. aprillil 2018 Foto: Dominic Lipinski / PA Wire/PA Images/Scanpix

Prints Louis on Briti troonipärimisjärjestuses viies. Temast eespool on ta vanaisa, prints Charles, ta isa, prints William, ta vanem vend, prints George ja vanem õde, printsess Charlotte.

Hertsoginna Catherine, prints William, prints George ja printsess Charlotte 9. juulil 2018, kui ristiti prints Louis'
Hertsoginna Catherine, prints William, prints George ja printsess Charlotte 9. juulil 2018, kui ristiti prints Louis' Foto: Dominic Lipinski / PA Wire/PA Images/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles