Eesti Blogiauhinnad tahtsid Kristina Pärtelpojale kotti pähe tõmmata: ma ei taha blogiauhindadega enam mingit tegemist teha

Elu24
Copy
Sisulooja Kristina Pärtelpoeg.
Sisulooja Kristina Pärtelpoeg. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Blogija Kristina Pärtelpoeg sai eelmisel aastal Eesti Blogiauhindade jagamisel ebameeldiva üllatuse osaliseks, kui lavale jõudes teatati, et naine hoopis disklahvi saab. Paistab, et ka tänavu aasta tahtsid blogiauhinnad Kristinale kotti pähe tõmmata.

Eesti blogija Kristina Pärtelpoeg sai eelmisel aastal Eesti Bolgiauhindade jagamisel kohutava alanduse osaliseks. Ta kutsuti koos Brigitte Susanne Hundiga koos lavale ning siis teatati Kristinale, et saab disklahvi. Põhjuseks toodi, et ta on bloginud kauem kui uustulnuka kategoorias ette nähtud.

Ka sellel aastal kandideeris Kristina blogiauhindadele, kuid seekord oma «Kokkamine Kristinaga» videoblogiga. Tuleb aga välja, et blogiauhindadele võivad kandideerida vaid kirjutavad blogid. 

Õnneks sai naine siseinfot varem, kui ajalugu jälle korduda sai. 

«Ma reaalselt ei viitsi enam selliste inimestega suhelda,» ütles Kristina ja lisas, et ei taha enam Eesti Blogiauhindadega mingit pistmist teha.

Naise postituse peale reageerisid kohe ka Eesti Blogiauhinnad ja postitasid omapoolse selgituse Facebooki.

«Seoses blogiauhindade «draamaga», mida hetkel Kristina Pärtelpoeg (ja Brigitte Susanne Hunt) Instagramis jagavad, tahan ma öelda vaid üht:

Blogiauhindade reeglites on selgelt kirjas, osaleda saavad kirjutavad blogijad. 15.04 kui lõppes registreerimine, hakkasime me kõiki ükshaaval üle vaatama. See tähendab, kui oli kirjas keegi instagrami, youtube'i vms kanaliga, mis pole kirjutav blogi, siis ta sai konkursilt eemaldatud. See oleks juhtunud ka Kristina Pärtelpojaga, kuid ta avaldas varem soovi enda blogi konkursilt eemaldada.»

Kommentaarides tõi Brigitte Susanne Hunt välja asjaolu, et ei tema ega Kristina Pärtelpoeg, pole saanud eelmise aasta ees selgitust ega vabandust, kuid õige pea vastas Brigitte Susannele EBA korraldaja ning vabandas möödunudaastaste arusaamatuste eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles