Noorelt surnud DJ Avicii tarbis surmaeelsel ajal 20 tabletti valuvaigisteid päevas

Elu24
Copy
Tim «Avicii» Bergling. Noorelt surnud DJ Avicii tarbis surmaeelsel ajal 20 tabletti valuvaigisteid päevas
Tim «Avicii» Bergling. Noorelt surnud DJ Avicii tarbis surmaeelsel ajal 20 tabletti valuvaigisteid päevas Foto: MPI04/Capital Pictures / MPI04/Scanpix

Eelmisel aastal surnud DJ Avicii elust ja karjäärist rääkivas dokumentaalis paljastatakse, et muusik tarvis iga päev 20 tabletti valuvaigisteid, mille kohta olid arstid öelnud, et need ei tekita sõltuvust.

Avicii terviseprobleemid avaldatakse veel seninägematutest kaadritest koosnevas dokumetaalfilmis, kirjutas Metro. 28-aastane DJ, kes võttis eelmisel aastal endalt elu, käis 2014. aastal operatsioonil, mille järel eemaldati tal sapipõis ja pimesool. Operatsioon oli vajalik, kuna ta kannatas akuutse pankreatiidi all.

Kõige selle juures jäi ta ka valuvaigistitest sõltuvusse, võttes neid lausa 20 tükki päeva, et ta suudaks tuuridel edasi käia. Aga lõpuks sai küllalt ning 2016. aastal loobus ta tuuridel käimisest.

Dokmentaalis räägitakse ka tema alkoholisõltuvusest, mille tulemusena ta sattus Austraalia tuuri ajal haiglasse. Filmis näidatakse, kuidas ta palub lasta end välja kirjutada, et ta saaks tuuriga jätkata, kuid arstid ei soovita tal seda teha.

Avicii, kelle pärisnimi oli Tim Bergling, selgitas: «Pankreatiit ei olnud probleem. Valu, mis pärast seda jääb, oli probleem. Alguses oli see kuu, pärast neli kuud. Ma võtsin 20 valuvaigistit päevas, aga nad ütlesid, et see ei tekita sõltuvust. Ma olin ikka ärevil ja hakkasin siis taas tuuritama.»

Kui ta 20 tabletti päevas võttis, siis on raske väita, et ta ei jäänud nendest sõltuvusse.

Avicii lisas: «Ma ei andnud endale aega puhata ja taastuda. Mitte ainult valust ja rohtudest, vaid ka haigusest ja aastate jooksul tuuritamisega tekkinud stressist. Ma lihtsalt panin edasi.»

Kui rootslane 2016. aastal tuuritamise lõpetas, siis tunnistas ta ka ise, et asi on tema tervises. Muusikat tegi mees edasi, seda kunagi eelmise aasta 20. aprillini, mil ta endalt elu võttis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles