Poliitik Jürgen Ligi kirjeldas, kuidas ta kaherattalisel politsei peatumismärguannet eiras (10)

Elu24
Copy
Jürgen Ligi osaleb aktiivse harrastussportlasena tratlonidel. Poliitik Jürgen Ligi kirjeldas, kuidas ta kaherattalisel politsei peatumismärguannet eiras
Jürgen Ligi osaleb aktiivse harrastussportlasena tratlonidel. Poliitik Jürgen Ligi kirjeldas, kuidas ta kaherattalisel politsei peatumismärguannet eiras Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Reformierakondlasest riigikoguliige Jürgen Ligi tunnistas liikluspolitseitööd kritiseerides, et eiras ise nende korraldust tee äärde tõmmata ja seisma jääda.

«Politsei on ikka täiesti ülbeks läinud oma põõsast kiiruse mõõtmisega. Istusid Jõgisoo kandis, kaugelt näha, et roheline vest, aga auto polnud isegi eravärvi Škoda, vaid suvaline pirukas ja käes ei midagi. Tulime selgelt kiiresti ühe Audiga kõrvuti ja tühjagi, ajavad käe püsti ja nõuavad tee äärde. Audi tõmbaski, ma panin ainult juurde muidugi,» kirjutas Ligi.

Jürgen Ligi.
Jürgen Ligi. Foto: Elmo Riig

Ta lisas: «Olen proovinud, kaherattalist ei võta isegi kaamera, teeb pildi ära aga sinna see jääb, a mingi Berlingo ärgu lootkugi. Ütle veel, et süvariik ei täida tellimust. Krdi Euroopa Komisjon. Mul minek õnneks päris ok juba.»

Kui ridade vahelt lugeda, siis Jürgen Ligi «ületas kiirust» jalgrattaga.

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles