Kas tõesti Taylor Swift vihjab, et loetud päevade pärast saab tanu alla?

Elu24
Copy
Taylor Swift, 2018.
Taylor Swift, 2018. Foto: Reuters/ScanPix

Taylor Swift (29) alustas Instagramis salapärase loendusega ja paljud fännid on veendunud, et naise krüptilised postitused vihjavad abiellumisele, kirjutab Page Six.

Lauljanna Taylor Swifti fännid on veenudnud, et lauljanna ja tema kaasa Joe Alwyn abielluvad õige pea.

Eelmisel nädalal alustas lauljanna Instagramis päevade loendamist 26. aprillini, jagades sotsmeedias värviküllaseid ja salapäraseid pilte. Olgugi, et arvatavasti tähendab see siiski uue albumi «TS7» ilmumist, usuvad fännid, et 26. aprillil lauljanna hoopis abiellub.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4.26

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Muusikamaailmas on reede tähtis päev, sest artistid tavaliselt annavad just reedel välja uut muusikat või avaldavad edasisi plaane. 

See muidugi ei mõlgu fännidel meeles, kui pööraste teooriatega lagedale tullakse. Fännide uskumusel, et tegemist on just pulmakuupäevaga, ei ole mingit alust ja tõendust. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4.26

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Siiani on Swift Instagrami postitanud südamekujulise sõrmuse pildi, lähivõtte roosast õhtukleidist, pildi om kassidest Meredithist ja Oliviast, pildi jalgrattast ja litritega kaetud riide lähivõtte. On võimalik, et tegemist on piltidega, mis vihjavad tema uuele muusikavideole, kuid fännid Twitteris on aga veendunud, et piltidel on kihlasõrmus, pulmakleit ja neljajalgsed pruutneitsid.

«Mis siis kui 26.04 on Taylori ja Joe pulmapäev sksjjsksjsk,» kirjutas üks fänn Twitteris.

 «Äkki see on Taylori ja Joe pulma teadaanne, mitte «TS7». Pehmed värvid võivad olla tema pulmatoonid? Lihtsalt mainin,» säutsus teine.

 «Mis siis kui Taylor Swift ei avaldagi 26.04 muusikat, vaid see on tema ja Joe pulmapäev ja nende teemaks on pastelsed toonid?! Ta postitas sõrmuse, jaki ja siis pulmakleidi? Mis siis kui ta tõesti abiellub ja me arvame, et ta avaldab uut muusikat?» oli kolmas fänn elevil ja segaduses.

 «See on loendus pulmadeni. Meredith ja Olivia on pruutneitsid. Meil on ka pilt pulmakleidist. Te kuulsite sellest siit esimesena, rahvas,» arvas kolmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles