Meghan Markle'i eksabikaasa plaanib luhta läinud abielust komöödiasarja vändata (1)

Elu24
Copy
Foto: SGSAN / ZUMAPRESS.com / MEGA/Scanpix

Sussexi hertsoginna Meghan Markle'i endine abikaasa Trevor Engelson plaanib teleekraanidele tuua komöödiasarja, mis põhineb nende ebaõnnestunud abielul, kirjutab The Sun.

Meghan Markle'il (37) on seljatagune Hollywoodis kaitstud, mis puudutab naise imidžit. Kuid sellel missioonil head mainet kaitsta usaldas ta vaid oma ema Doria Raglandi (62). Endise näitlejanna ema astus vastu tütre endisele abikaasale Trevor Engelsonile (42) ja päris mehelt aru, kas kuulujutud seriaalist vastavad tõele.

Komöödia oli üks enim kõneainet tekitanud telesarjadest, kui tuli välja, et Meghani eksabikaasa Trevor teeb koostööd «Moodsa perekonna» produtsentidega Fox Studios.

Sari räägib Briti printsessi eksabikaasast, kes võitleb printsessiga Inglismaal elava lapse hooldusõiguste üle. Meghan, kes sarja teleekraanidele jõudmisele täielikult vastu on, kardab, et tema ja prints Harry abielule tõmmatakse sarjas ilmselgeid võrdusmärke ning naeruvääristatakse kuninglikku romanssi iganädalaselt. 

Siinkohal astus hertsoginna ema mängu, kes kõik need aastad Meghani endise abikaasaga sooje suhteid on hoidnud. Peale mehele vastu astumist on Trevor otsustanud komöödia tegemise pooleli jätta.

Meghan ja Trevor hakkasid käima 2004. aastal ning abieluranda sõudsid nad 2011. aastal. Abielu lahutati paar aastat hiljem. Hollywoodi printsessile kohaselt, otsustas Meghan ootamatult suhte lõpetada ning kihla- ja abielusõrmuse saatis mehele postiga tagasi.

Meghan Markle ega Doria Raglandiga, 2018.
Meghan Markle ega Doria Raglandiga, 2018. Foto: AP/Scanpix
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles