Angelina Jolie: ma ei räägi oma isaga minevikust

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelina Jolie
Angelina Jolie Foto: SCANPIX

Hollywoodi staar Angelina Jolie sõnul on ta oma isaga ära leppinud, kuid ei räägi temaga mineviku sündmustest, mis nende vahel vihavaenu tekitas.

Jolie lisas, et kui ta räägiks minevikuprobleemidest, mis said alguse ta lapsepõlves, võiks tema ja ta isa uuesti leitud tasakaal kaduda, kirjutab People.

Jolie ja ta isa Jon Voighti vaheline avalik vaen sai alguse 2001. aastal, kui isa ütles meediale, et ta tütrel on tõsiseid vaimse tervise probleeme ning palus tütrel psühhiaatritelt abi otsida.

Näitlejanna on varem öelnud, et ta ei tunne end isa seltskonnas olles siiski kuigi hästi.

Jolie lõpetas isaga täielikult suhtlemise, kui paljastus, et Voightil oli ta naise seljataga kõrvalsuhe.

Möödunud aastal olid isa ja tütar ühe hulga aja jälle koos ning lasid end koos pildistada. Arvatakse, et nende leppimises mängis oma osa Jolie elukaaslane ja laste isa Brad Pitt.

«Arvasin juba, et mu lapsed ei näe mitte kunagi oma vanaisa. Mõtlesin oma vennale, kelle jaoks on vaid üks vanem elus. Tundsin, et mu isa tunneb end üksikuna. Selle tõttu tegin ettepaneku kokku saada ja ära leppida. Kuid nägin, et rääkida saab vaid olevikust, minevikust rääkimine võib kõik uuesti ära lõhkuda,» selgitas Jolie.

Möödunud kuul rääkis Jolie meediale oma segasest ja metsikust noorusajast, öeldes et ta on õnnelik, et ta üldse elus on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles