Charlize Theron kasvatab oma 7-aastast poega tüdrukuna (6)

Elu24
Copy
Jackson Theron, Charlize Theron ja näitleja Sean Penn, 2015.
Jackson Theron, Charlize Theron ja näitleja Sean Penn, 2015. Foto: AFP/SCANPIX

Lõuna-Aafrikas sündinud USA näitleja ja eksmodell Charlize Theron teatas, et kasvatab pojana adopteeritud last nüüd tüdrukuna.

43-aastasel näitlejal on kaks last, mõlemad adopteeritud. Jacksoni adopteeris ta 2012. ja Augusti 2015. aastal. Theron kasvatab vanemat last, kes on nüüd 7-aastane, tüdrukuna, kuigi sünnipäraselt on ta poiss, vahendab The Sun.

Näitleja rääkis, et kui Jackson sai kolmeaastaseks, ütles ta, et ta pole poiss. Theron tunnistas, et kuigi temagi arvas esialgu, et kasvatab poega, saab ta nüüd uhkelt öelda, et on «kahe imeilusa tütre» ema.

Näitleja Charlize Theron näitab pilti oma lastest, 2017.
Näitleja Charlize Theron näitab pilti oma lastest, 2017. Foto: AP/Scanpix

Theroni silmis on Jackson täpselt sama palju tüdruk kui tema kolmeaastane õde August. «Nii et nii ongi! Mul on kaks imeilusat tütart, keda ma, täpselt nagu iga teinegi lapsevanem, tahan kaitsta ja näha edukana,» ütles Theron.

«Nad sündisid sellisteks, kes nad on, ning nad saavad ise suureks kasvades otsustada, kes nad täpselt on või kes olla tahavad. See pole minu otsustada,» usub näitleja. «Minu töö vanemana on neid armastada ning teha kindlaks, et neil on kõik, mida nad vajavad, et olla need, kes nad olla tahavad,» lisas ta.

Charlize Theron ja poeg Jackson, 2015.
Charlize Theron ja poeg Jackson, 2015. Foto: Buzzfoto/Scanpix

Theron lubab, et annab endast parima, et ta lapsed oleksid kaitstud ning neil oleks võimalus valida, kes täpselt olla soovivad.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles