Beyonce rääkis uues dokkfilmis, kuidas elas üle erakordselt raske raseduse

Elu24
Copy
Beyonce Knowles 2018 aastal Coachella muusikafestivalil esinemas.
Beyonce Knowles 2018 aastal Coachella muusikafestivalil esinemas. Foto: AFP / Scanpix

Uues Netflixi dokumentaalfilmis «Homecoming» räägib lauljanna Beyonce esmakordselt erakordselt raskest rasedusest, kui ootas kaksikuid Siri ja Rumit, kirjutab Page Six.

«Ma pidin esinema Coachellal eelneval aastal, kuid jäin ootamatult rasedaks,» rääkis Beyonce dokumentaalfilmis. Rasedus lükkas lauljanna peaesineja etteaste aasta võrra edasi. «Kui tuli välja, et ootan kaksikuid, oli see veel suurem üllatus.»

Lauljanna rääkis, et raseduse ajal arenes tal välja preeklampsia ehk rasedusaegne vererõhutõus koos valgu tekkega uriini. Haigus võib kahjustada ka ema organeid, näiteks neere ja maksa.

Lisaks rasedusaegsele haigusele, oli naisel ka väga raske sünnitus. «Üsas peatus ühe mu lapse süda mõned korras ning mulle tehti erakorraline keisrilõige,» rääkis lauljanna. «Mu keha elas rohkem läbi, kui ma oleksin arvanud, et on suuteline.»

Peale sünnitust hakkas Beyonce kiirelt oma Coachella etteasteks harjutama ning naine treenis oma füüsist ja vaimu suurek etteasteks.

Peale sünnitust oli naisel palju lihasspasme ning ta pidi n-ö üles ehitama toonuses keha. «Mu vaim ei olnud kohal. Mu vaim soovis lastega olla,» rääkis Beyonce. «Ma tantsisin ja läksin otse treilerisse, et lastele süüa andma. Mõnel päeval sain lapsed endaga kaasa võtta.»

Beyonce teatas oma rasedusest ikoonilise pildiga 2017. aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles