Kaasaja edukaim rokibänd Disturbed annab suurima tuuri raames ka Eestis raju kontserdi

Elu24
Copy
Rokibänd Disturbed.
Rokibänd Disturbed. Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Kaks korda Grammy auhinnna pälvinud rockbänd Disturbed valmistub suurimaks Euroopa tuuriks oma 15-aastase karjääri jooksul ja jagab fännidega jõulist sõnumit, mis õhutab inimesi tunnistama võitlust depressiooni ja sõltuvushäiretega ja sellest kõnelema ning veenab abivajajaid, et keegi «ei ole üksi».

Julgustavat, solidaarset ja lootustandvat sõnumit igaühele, kes depressiooni ja sõltuvusega võitleb, kannab selgelt ka bändi uusim singel «A Reason To Fight». Temaatika on bändile südamelähedane ja hiljutisel Ameerika tuuril seda lugu tuhandetele fännidele esitades said nad inspiratsiooni fännidepoolsest vastuvõtust ja vestlustest, mida lugu sotsiaalmeedias ärgitas.

Režisöör Rafa Alcantra loodud videoga tahetakse suurendada teadlikkust sõltuvushäiretest ja vaimsest tervisest ning vähendada kaasnevat häbimärgistamist.

Solist David Draiman ütleb: «Sõltuvus ja depressioon on reaalsed deemonid, nad on röövinud liiga palju meile armsate inimeste elusid, ja seda valusalt vara. Need, kes on veel meiega, peavad igal elupäeval rasket lahingut, et deemoneid eemal hoida. Meie peame näitama, et nad ei ole üksi, et nad ei pea tundma häbi, sest me mõistame ja võitleme koos nendega ning nende eest. Sa ei ole üksi.»

Kitarrist Dan Donegan lisab: «Tunnen inimesi, kes on sõltuvusega võidelnud. Olen näinud nende näost häbi ja tõdemust, justkui oleksid nad iseend ja teisi alt vedanud. Tahtsime kirjutada laulu, mis viiks positiivse sõnumi kõigile, kes taolises olukorras on, et nad ei kaotaks lootust ega annaks alla, ükskõik kui raske ka poleks. Võidelda tuleb iga päev, aga tunneli lõpus pruugib siiski paista valgus!»

Tuuriga jõutakse Eestisse juba 10ndal juunil kui antakse kontsert Saku Suurhallis. Erikülaliseks on tuuril Three Days Grace.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles