Peaosas Zac Efron! Sarimõrvar Ted Bundy'st Netflixile vändatud õõvastav mängufilm jõuab Eestis kinoekraanile

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Äärmiselt nurjatu, uskumatult õel ja jõle»
«Äärmiselt nurjatu, uskumatult õel ja jõle» Foto: IMDB

Netflixi jaoks loodud mängufilm «Äärmiselt nurjatu, uskumatult õel ja jõle» (Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile) jõuab Eestis ka suurele ekraanile.

Jaanuaris möödus 30 aastat kurikuulsalt sarmika USA sarimõrvari Ted Bundy hukkamisest pärast farsiks muudetud kohtuprotsessi, kus mehel end iseennast kaitsta lubati, televisioonis üle kanti ning kmõrtsuka fännitare saali lubati. Äärmiselt suurepärase manipuleerija ning ehtsa kurjuse kehastuse Ted Bundy roimadest ja kohtuprotsessist ilmus Netflixis tähtpäeva puhul neljaosaline dokumentaalsari.

Sundance'i filmifestivalil esilinastus samal ajal mõrtsukast vändatud mängufilm, milles kehastab võigast kurjategijat Zac Efron, tehes seda õõvastava täpsusega – selleks andis võimaluse asjaolu, et Bundyt igal sammul nii fotodele kui ka videopildis jäädvustati. 

Film sukeldub tema õudustäratavasse ellu, tutvustades vaatajale ka Bundy pikaaegset tüdruksõpra Elizabeth Kloepferit (Lily Collins), kes keeldus pikki aastaid uskumast, et mees sellistes roimadeks võimeline oli.

Apollo Kinodes alates 3. maist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles