Liis Lemsalu soovib osaleda tantsusaates

Raadio Elmar
Copy

Liis Lemsalu esitas raadio Elmar saates «Eesti lugude edetabel» oma uue singli «Tähed me jalge all» akustilise versiooni. Artist rääkis, millistes projektides ta järgmisena osaleda soovib ja mida ta langevat tähte nähes soovida tahaks. 

Lemsalu tunnistas, et mugavustsoonist on hea välja tulla ja aegajalt end proovile panna. «Kui peaksin end uues projektis proovile panema, siis see võiks olla tantsusaade,» avaldas ta.

«Ma liigun küll lava peal palju, kuid peotants on täiesti teine maailm. Kehahoiak, rüht, tugevus...tantsusaadetes on hoopis teistsugune tants, millest mina pole varem osa saanud,» rääkis Lemsalu.

Lemsalu tõi välja ka liigutused, mida võiks tema uut singlit kuulates käiku võtta. «Selle loo tantsuliigutuseks võiks olla käte liigutamine vasakule ja paremale. Tegemist pole kuigi tempoka looga, samas see pole ka ballaad,» lisas ta. Muusik lootis, et peagi ilmub singli põhjal ka kiirem tantsuversioon.

Raadio Elmar LIVE stuudios tuli esitamisele uue singli akustiline variant. «Teen sellist versiooni esmakordselt ja just raadiole Elmar. Seekord on esitamisel vaid vokaal ja klaver,» lisas muusik.

Saatejuht Mari-Liis Männiku küsimuse peale, mida Lemsalu langevat tähte nähes sooviks, vastas laulja järgmiselt: «Ma loodan, et mu uuel laulul läheks hästi. Juba praegu tuleb palju positiivset tagasisidet ning seda on tore näha. Oleme teinud seda lugu alates oktoobrist ja palju tööd on selle taga,» rääkis Lemsalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles