Filmimusa: Erootilise noortedraama «Pärast» romantiline heliriba annab nädalavehtusele seksika laengu

Spekter
Copy
«Pärast»
«Pärast» Foto: Capital Pictures/Scanpix

Erootilise noortedraama «Pärast» heliriba on tundeline, seksikas ja kirest nõretav nagu ka film ise – hea laeng pikaks nädalavahetuseks!

YouTube'ist leitav esitusloend sisaldab lisaks ametliku heliriba paladele teisigi sarnase meeleoluga lugusid ning kuulamist jagub pikemaks:

Noorte armunute lugu «Pärast» (After) põhineb 2014. aastal ilmnud Anna Toddi bestselleril.

Algselt poistebändi One Direction ühe liikme Harry Stylesi fännikirjanduse rubriiki kuulunud lugu kuulub maailma ühe menukaima uuema aja noortekirjanuduse teose hulka, mis sai alguse järjejutuna kirjanduslikus sotsiaalmeediavõrgustikus Wattpad. Kriitikud võrdlevad seda koguni kultusmenukitega «Videvik» ja «50 halli varjundit», kuna lugu sisaldab lisaks romantikale ja sentimentaalsustele ka erootilisi elemente. 

Tessa alustab kolledžiõpinguid ja kolib ühiselamusse, kus tutvub Hardiniga. Tessa on eeskujulik õpilane, kuulekas tütar ja armastusväärne neiu, keda kodulinnas ootab lapsepõlvesõber. Hardin on jultunud, salapärane ja tätoveeritud, kolledži ihaldatuim noormees. Tessa on veendunud, et paari neist ei saa, kuid nende esimesest suudlusest puhkeb kirg ning pärast seda muutub elu tundmatuseni.

Apollo Kinodes alates 12. aprillist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles