Jan Uuspõld: Aleksandra sai väärilise palga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tantsud tähtedega» viienda hooaja viimane saade
«Tantsud tähtedega» viienda hooaja viimane saade Foto: Jelena Rudi

«Tantsud tähtedega» viienda hooaja võitnud Jan Uuspõld rääkis Elu24-le, et on pärast saates osalemist nii otseses kui kaudses mõttes sirgema seljaga.

«See on selline hetk, et kõik neli emotsiooni on korraga ja seda on väga raske kirjeldada, mis tunne see siis nüüd täpselt on. Igaljuhul oli mul väga hea meel ja eriti sellepärast, et Aleksandra tegi niivõrd järjekindlalt ja allahindlust tegemata minuga tööd. Mul on väga hea meel, et Aleksandra sai selle võiduga endale väärilise palga,» muljetas Uuspõld vahetult pärast finaalsaadet.

Tantsupartner Aleksandra Žeregelja arvas, et hoopis Jan on võidu ära teeninud: «Ta ei öelnud kunagi, et talle ei meeldi või ei taha, vaid oli täielikult trennidele pühendunud ning kogu aeg kohal ja sada protsenti tantsu sees.»

Jan kinnitas, et tema tants läheb edasi, sest sedalaadi komplekstrenn on hindamatu.

«Ma arvan, et kõnnin edaspidi sirgema seljaga. Mitte ainult kehahoiu poolest, vaid mu mõtted on pärast seda saadet ka sirgema seljaga ja kuna mul on nüüd mõtteliselt selg sirgem, siis liigutasin ka horisonti kaugemale. Näen kaugemale,» lisas Uuspõld.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles