Fotod kohtust: laulja Jana Kask ilmus istungile, kus tema endine kihlatu nõuab lähenemiskeeldu (1)

Kertu Jukkum
, Meelelahutusportaalide juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kunagist elukaaslast peksmises süüdistav laulja Jana Kask ilmus täna kohtusse, kus aga seekord polnud teemaks talle väidetavalt osaks saanud vägivald. Kinniste uste taga arutati hoopis tema endise kihlatu Arvi Aigro palvet seada naisele lähenemiskeeld. 

Mullu mais avaldas Jana Kask sotsiaalmeedias ehmatavaid detaile vägivaldsest kooselust muusik Arvi Aigroga. Mees kinnitas toona, et jutud vägivalla osas ei vasta tõele ning andis naise kohtusse, et kaitsta end ja oma nime. 

Harju maakohtus selle aasta alguses toimunud esimesele istungile Kask ei ilmunud, kuid täna oli ta kohal. Elu24l ei õnnestunud naiselt kommentaare saada.

Ka Aigro kaitsja Rivo Kaldvee ütles vaid, et ei saa teemat kuidagi kommenteerida. 

Paar tutvus 2012. aastal ja hakkas tegema bändi Mai Skizo. Aigro ja Kask kihlusid 2013. aastal, kuid eelmise aasta alguses sai avalikkus Facebookist teada, et paar on lahus. Mõni kuu hiljem ilmus Kase postitus perevägivallast.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles