Kulmuõudus: naine lahkus pisarsilmi salongist kulmudega, mille oleks justkui teinud 4-aastane laps kinnisilmi

Elu24
Copy

Megan Ferguson käis ilusalongis, et end pisut hellitada ning mõtles, et laseb oma kulme vahatada ja natukene toonida. Kuid kõik läks hoopis vastupidi, kirjutab Mirror.

Peagi emaks saav Megan Ferguson (26) soovis päeva vaid iseendale ning külastas kohalikku ilusalongi. Naine tuli sealt aga pisarsilmi ära, sest kulmud, mis talle tehti olid kohutavad. «Nagu nelja aastane joonistas kinnisilmi mulle kulmud,» kirjeldab Megan. 

Megan lahkus salongist paksude tumedate kulmudega, mis olid nagu markeriga joonistatud kõvasti üle tema loomuliku kulmukaare. 

Naine kinnitab, et salongi ta enam tagasi ei lähe.

«Ma olen esimese lapsega 21. nädalat rase ja ma tahtsin lihtsalt end hästi tunda ja kõik läks allamäge. Ma ei lähe sinna enam tagasi, sest mu kulmud nägid välja nagu nelja aastane laps oleks need teinud. Kui aus olla, siis ma tean paari last, kes kinnisilmi oleks ka paremini teinud,» räägib kulmuohver.

«Need oleks justkui markeriga joonistatud. Ma ei lähe sinna tagasi!» on Megan vihane.

Megan Ferguson lahkus ilusalongist pisarsilmi, sest sai endale kohutavad kulmud.
Megan Ferguson lahkus ilusalongist pisarsilmi, sest sai endale kohutavad kulmud. Foto: Caters News Agency/Scanpix

Megan on siiani lasknud endale tätoveerida kulmud, kuid kuna naine on beebiootel, siis sama protseduuri ei tohi teha. Seetõttu otsustas ta kohaliku salongi kasuks, et lasta 15 naela eest vahatada ja värvida. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles