Järjekordne silmamoondus? Kim Kardashiani vannituba pani fännid kukalt sügama

Elu24
Copy
Kanye West ja Kim Kardashian 2018.
Kanye West ja Kim Kardashian 2018. Foto: Reuters/ScanPix

Tõsielustaar Kim Kardashian West avas ajakirjale Vogue oma häärberi uksed ning tegi neile ka tuuri oma uues kodus. Kullisilmsed fännid panid naise kodu juures aga tähele midagi eriti veidrat- vannitoas on kraanid, aga valamut pole.

Kim Kardashian andis ajakirjale Vogue intervjuud ning kutsus neid ka oma California häärberisse sisse. Kimi ja Kanye kodu vannitoas asuvad kraanikausid panid aga fänne kukalt kratsima, sest valamut neil ei olnud.

 «Kas keegi PALUN seletaks mulle, kuidas Kimi ja Kanye kodus kraanikausid töötavad,» kirjutas üks tähelepanelik fänn Twitteris, millega ta pikka diskussiooni alustas.

«Need on tehtud kõrgtasemelisest marmoršvammist. Kas vaestel inimestel siis polegi selliseid?» säutsus teine naljatades vastu.

«Need on loodud arvestades ohutusnõudeid, mis hoiavad ära valamult vastu vaatava peegelduse imetlemist, mille tõttu uppuda võib,» vastas kolmas Twitteri kasutaja.

Kuid leidus siiski ka neid tarku, kes müstilisele kraanikausiküsimusele oskasid vastust anda. Kaugemalt vaadates tundub kraanikausi pind sile. Tegelikult on aga pisikene äravoolutrapp ning pind on veidikene ka kaldus, kirjutab Daily Mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles