Kurioosum: kuutõbisena ringi jalutanud tütarlaps sattus vägistaja otsa (1)

Elu24
Copy
Karjuv naine. Pilt on illustratiivne.
Karjuv naine. Pilt on illustratiivne. Foto: Caro/ScanPix

Inglismaal sattus 19-aastane tütarlaps vägistamise ohvriks, kui jalutas kuutõbisena ringi.

Tütarlaps oli külalistega kodus ning läks kella 1 ajal öösel magama. Natuke aega hiljem tõusis ta kuutõbisena voodist ning jalutas kööki, kus 23-aastane Jordan Adewale ta vägistas, vahendab The Sun. Intsident leidis aset 2017. aasta veebruarikuus.

Unes kõndinud tütarlaps ärkas rünnaku ajal üles ning äratas ka teised külalised. Seejärel kutsuti politsei. Adewale, kes eitas juhtunut, arreteeriti sündmuspaigal.

Kohtuekspertiisi tulemusel sai Adewale mullu juulis vägistamissüüdistuse. Möödunud nädala reedel mõisteti ta lõpuks süüdi. Karistus määratakse 26. aprillil.

Juhtumit uurinud politseiametnik kiitis tütarlast «tohutu julguse» eest. «Adewale traumeeris ohvrit mitte ainult juhtunu ajal, vaid ka pärast, kuna eitas oma süüd ning sundis tütarlast käima pikka kohtuteed,» rääkis politseinik.

«Adewale kasutas ära magavat ohvrit ning vägistas teda, kui tütarlaps polnud teadvusel. Ma loodan, et süüdimõistev otsus annab vägistamisohvritele julgust sellistest intsidentidest teatada,» ütles politseinik.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles