«Kuuuurija» paljastas hiigelsumma annetusi välja petnud kassikuninganna

Elu24
Copy
Kassikuninganna Katrin Gaver
Kassikuninganna Katrin Gaver Foto: Andres Putting/Ekspress Meedia/Scanpix

Tänane «Kuuuurija» tõi ekraanile kurikuulsust koguva kroonimata kassikuninganna Katrin Gaveri, kes eelmise aastaga kogus headelt inimestelt kasside toetuseks 70 000 eurot. Kuhu raha läks, ei ole teada. 

Populaarne Eesti Kassisõprade Kogukond MTÜ Facebooki lehekülg koondab enda alla 30 000 loomasõpra. Lehekülje haldur Katrin Gaver postitab lehele südantlõhestavaid videosid abivajajatest ja kutsub üles heldeid inimesi annetama talle kuuluvale MTÜ-le loomade toetuseks ja abistamiseks.

Raha kogutakse väidetavalt abivajajatele toidu ostmiseks, ravimiseks ning neutraliseerimiseks.

Saates oma lugu jaganud tartlanna Eva-Christine sõnul ei jõua kogutud summad abivajajateni. Sama kinnitab pimedale kiisule Villele kodu pakkunud loomasõber, kelle sõnul teenib Gaver loomade pealt kordades enam, kui loomadeni jõuab. Loomasõpru teeb murelikuks see, et annetajate raha liikumine ei ole teada. Kõik, kes selle kohta küsimuse esitavad, kustutatakse Gaveri hallatavalt leheküljelt.

Katrin Gaveri nimi on tuttav ka loomakliinikutele, kellele on naine erinevate teenuste eest võlgu. Samal ajal on naisele kuuluv Tallinna kesklinnas asuv korter kohtutäituri poolt müüki pandud.

Katrin Gaver näitab «Kuuuurijale» ülevaadet annetustest, millest nähtub, et ainuüksi eelmise aasta jooksul annetasid head inimesed Gaveri MTÜ-le Eesti Kassisõprade Kogukond 70 000 eurot. 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles