VIDEO Poevaraste pere tekitas kaose: ema näitas politseile karated, poeg võttis end alasti ja koer tahtis muffinitega jalga lasta (2)

Inna-Katrin Hein
Copy
Lisa Smith (paremal) ja ta poeg Benny Vann politseifotol
Lisa Smith (paremal) ja ta poeg Benny Vann politseifotol Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Ameerika Ühendriikides Wisconsinis Eau Claire’is leidis möödunud nädalal aset poevarguse juhtum, mis politsei teatel oli üsna omapärane.

Politsei sai Walmarti ostukeskusse väljakutse, et seal on poevargad. Ilmnes, et tegemist oli 46-aastase Lisa Smithiga, kes astus politseinike vastu karatega, naise 26-aastane poeg Benny Vann võttis end alasti ja üritas lahkuda poest varastatud riietega ning pere koer Bo, kellel oli hambus pakk muffineid, tahtis samuti põgeneda, teatab foxnews.xom.

Walmarti ostukeskuse logo. Pilt on illustreeriv
Walmarti ostukeskuse logo. Pilt on illustreeriv Foto: KAMIL KRZACZYNSKI / REUTERS/Scanpix

Poes ostelnute teatel saabus naine poodi koos koeraga, kes ei olnud rihma otsas ja kellel ei olnud suukorvi. Koer asus teisi poes olnud nuusutama ja nende peale haukuma, naine aga hakkas suurde ostukorvi kaupa panema.

Müüjad sõnasid naisele, et tal tuleb poest lahkuda, kuna tal on koer kaasas ja naine üritas koos kaubaga minema minna.

Kohale saabunud politseinike sõnul kasutas naine nende vastu karateed ja ta põgenes parkimisplatsile oma auto juurde. Ka koer üritas põgeneda, kuid ta tabati kiiresti.

Politseinikud said naise pärast lühiajalist kaklust kätte ja ta võeti kinni. Kui Lisa Smith oli politseiautosse pandud, üritas ta sealt välja pääseda, lüües akna katki, kuid põgenemine ei õnnestunud.

Naise poeg oli end alasti võtnud ja tahtis koos varastatud riietega põgeneda, kasutades selleks rollerit. Politsei pidas alasti mehe jõudu kasutades kinni.

Emale esitati süüdistus politseile vastu hakkamises, poevarguse korraldamises ja vahi alt põgenemise katses. Ta poega süüdistatakse avalikus kohas alasti olemises, politse eest põgenemise katses ja poevarguses.

Lisa Smith (paremal) ja ta poeg Benny Vann politseifotol
Lisa Smith (paremal) ja ta poeg Benny Vann politseifotol Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Ainus, kes sellest kaosest süüdistuseta pääses, oli koer Bo.

«Politsenikud said Bo poest kätte ja viisid ta loomade varjupaika. Koerale süüdistust ei esitatud, küll aga noomiti teda varguse eest,» teatas politsei sotsiaalmeedias.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles