NÄDALA INGLIKAARDID. Inglid hoiatavad: tulevad sündmused panevad meid küsima, kus on meie jumal nüüd?

Ingrid von Wicca
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Maa peal on käinud mitmeid ülestõusnud meistreid, valgustaunud inimesi, kes mõistavad elu olemust ning seda, kus või millest me pärineme ning mis on selle elu saladused. Nende lihast ja luust inimesed jagasid õpetusssõnu selle kohta, mida nad teadsid, suuliselt.

Kuniks keegi pani need kirja ja nendest sai religioon. Inglid toovad selle välja ning ütlevad, et religioon ei määra, kas sa oled valgustatud, õige, puhas või parem inimene. Nad hoopis küsivad: kelle jaoks ja mille jaoks oled sa loonud iseendale illusiooni olla parem inimene kui keegi teine?

Inglid ütlevad, et religioon ei ole allika kätetöö. Religioon on ükskõik mis teine teadusharu, mis ajaga ainult täiustub ning mida parendatakse tänu uutele valgustatud inimestele. Inglid ütlevad, et valgustatud inimene ei vaja religiooni, ta loob selle ise enda sees, võttes arvesse kõiki religioosseid õpetusi, kõiki teaduslikke õpetusi, kuid ennekõike seda, mis on tema sees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles