Laulja Aaron Carter lapsepilastamises süüdistatud Michael Jacksonist: ma räägin oma tõe

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aaron Carter, 2010.
Aaron Carter, 2010. Foto: Reuters/ScanPix

Laulja Aaron Carter on otsustanud Michael Jacksoni osas suu puhtaks rääkida, kuid Jacksonite perekond ei pruugi selle üle just õnnelik olla.

Popikuninga Michael Jacksoni ümber on tõusnud tänu HBO dokumentaalfilmile «Leaving Neverland» palju kära ja segadust. USA laulja Aaron Carter (31) on otsustanud, et oma autobiograafilises raamatus räägib ta oma kogemusest Michael Jacksoniga.

Aaron andis TMZ-le Los Angelese lennujaamas intervjuu, milles teatab, et on otsustanud rääkida, mis tema ja Jacksoni vahel juhtus. Kas tema lugu on seotud seksuaalse ahistamisega, mees ei öelnud. 

Klipis ütles mees, et tema perekond teab tõde, kuid Jacksonite perekond mitte ning tema paljastus võib neile mitte meeldida.

Kuu aega tagasi rääkis Aaron «TMZ Live» saates, et midagi laulja ja tema vahel ei juhtunud ning tema vankumatu seisukoht oli, et Jackson on süütu. Aaron kirus «Leaving Neverlandi» dokumentaalfilmis Michaelit süüdistavaid mehi ja nimetas neid valetajateks. Seda seetõttu, et meestel oli võimalik juhtunust rääkida juba siis kui laulja elus oli, kuid seda ei teinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles