Õudne! 23-aastane kriketimängija vägistas seksivallutuste mängu käigus magava naise

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kriketimängija Alex Hepburn vägistas magava naise.
Kriketimängija Alex Hepburn vägistas magava naise. Foto: SWNS/ScanPix

Austraalia kriketimängija Alex Hepburn mõisteti kohtus süüdi magava naise vägistamises.

Kriketimängijal oli sõpradega käsil nn seksivallutuste mäng, kus peeti arvet, mitme naisega on õnnestunud meestel magada, vahendab Mirror. Mängu käigus seksis Hepburn magava naisega ning jäi kohtus süüdi oraalses vägistamises. Karistus määratakse mehele 30. aprillil, kuid kohtuniku sõnul on vangistus vältimatu.

Mäng leidis aset sõnumiäpis Whatsapp, kus sportlane oli pannud endale hüüdnimeks Patarei, kuna suutis tundide viisi järjest seksida. Kohtus selgus, et mängust võttis osa kuus kriketimängijat ning suheldi grupivestluses nimega Stat Chat («statistikavestlus»). Statistika polnud sporditeemaline, vaid arvet peeti seksivallutuste üle.

Seksivallutuste mäng, mis vägistamiseni viis, toimus sõnumirakenduses WhatsApp.
Seksivallutuste mäng, mis vägistamiseni viis, toimus sõnumirakenduses WhatsApp. Foto: PA images/Scanpix

Naised jagati «värsketeks» ja «ülessoojendatuteks» sõltuvalt sellest, kas mehed olid nendega juba varem maganud või mitte. Samuti panid kriketimängijad naistele hindeid ja kirjeldasid seksi üksikasjalikult. Hepburn viskas grupivestluses vägistamise üle ka nalja, ent tunnistas kohtus, et need kommentaarid olid «vastikud» ega peegelda tema tõelist iseloomu.

Vägistamine, milles Hepburn süüdi mõisteti, leidis aset 2017. aasta 1. aprillil Inglismaal mehe Worcesteris asuvas korteris. Vägistamisohver olevat samas voodis enne seksinud Hepburni toonase tiimikaaslase Joe Clarke'iga. Seejärel jäi naine magama ning kui Hepburn teda ära kasutama asus, ärganud naine üles ning küsinud, kus Joe on.

Kriketimängija Alex Hepburn saabus kohtusse tüdruksõbraga käsikäes.
Kriketimängija Alex Hepburn saabus kohtusse tüdruksõbraga käsikäes. Foto: PA images/Scanpix

Naine olevat ärgates olnud šokis, et mees tema peal on Hepburn ja mitte Clarke, kes oli samas korteris magama jäänud. Seejärel lukustas vägistamisohver ennast vannituppa ning ütles pärast Hepburnile, et too kasutas teda ära.

Hepburn väitis kohtus, et tal oli naisega silmside ning nad suudlesid ja olid konsensuslikus suguühtes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles