Pulmatoidu pealt kokku hoidnud paari külalised ei jätnud avaldamata, mida nad arvavad

Inna-Katrin Hein
Copy
Odavjuustud, mida serveeriti ameeriklaste pulmas
Odavjuustud, mida serveeriti ameeriklaste pulmas Foto: facebook.com

Ameeriklastest paari pulmas olnud külalised avalikustasid, milliseid roogi neile pulmalauas pakuti ja nende sõnul läksid abiellunud kokkuhoiuga liiale.

Nad tegid toidust salaja pilte, pannes need sotsiaalmeediasse kõigile vaatamiseks, teatab dailymail.co.uk.

Fotodel on näiteks sadu lõike odavat «plastikjuustu», mitu vaagnatäit lohakalt tükeldatud porgandeid, sellereid, arbuuse ja apelsine, millest osadel olid kleepsud küljes.

Apelsinid. Pilt on illustreeriv
Apelsinid. Pilt on illustreeriv Foto: Pexels / CC0 Licence

Piltide postitajate sõnul olid «kirsiks tordil» poolsulanud šokolaadikoogid.

«Need olid tõelised delikatessid,» ironiseeriti piltide juures.

Koogid. Pilt on illustreeriv
Koogid. Pilt on illustreeriv Foto: Krzysztof Zabłocki / PantherMedia /Scanpix

Üks pulmakülaline kommenteeris, et midagi sellist pakuks ta oma kolmeaastase lapse sünnipäeval, kuid loomulikult kenamini serveerituna.

Pilte näinute sõnul oleks pruutpaar pidanud toiduga rohkem pingutama, kuid oli ka neid, kelle arvates oli paaril õigus toidu pealt kokku hoida.

«Nii juhtub, kui panna oma pereliikmed, kes ei ole vist kunagi toitu valmistanud, pulmatoidu eest vastutama,» kommenteeriti.

Veel üks lisas, et lapsed oleksid sellise toidu üle rõõmsad, mitte aga täiskasvanud, kes ootasid pidulikku ja hõrku sööki.

«Võimalik, et nad tahtsid külalistest kiiresti lahti saada ja viskasid lauale seda, mis neile kätte juhtus,» kirjutas pilte vaadanu.

Porgandid. Pilt on illustreeriv
Porgandid. Pilt on illustreeriv Foto: Alena Dvorakova / PantherMedia /Scanpix

«Nad võtsid sadu juustutükke kilest välja, kuid ei suutnud juur- ja puuvilju korralikult lõigata ega serveerida?« küsiti sotsiaalmeedias.

Pulmakorraldajate ja catering firmade sõnul ei pöördunud need ameeriklased kindlasti professionaalsete korraldajate ja serveerijate poole, vaid tegid kõike ise, kuid väga oskamatult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles