Liisi Koikson pakub kergema muusika fännidele meeldejääva kontsertelamuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisi Koikson pakub kergema muusika fännidele meeldejääva kontsertelamuse
Liisi Koikson pakub kergema muusika fännidele meeldejääva kontsertelamuse Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna esinevad džässiklubi TAFF Club Valges saalis Liisi Koiksonja pianist Joel Remmel.

Duo toob Tallinna Filharmoonia Mustpeade Majas lavale tähendusrikka heliloomingu nii enda sulest kui ka tuntud Eesti ansamblite repertuaarist.

«Oleme koos Liisiga nii mõnegi unarusse jäänud loo tolmukihi alt puhtaks pühkinud. Duona esinemine tundub olevat täpselt selline formaat, kus kõlama jääb vaid kõige olulisem - loo sõnum ja seda toetav küllaltki minimaalne saade,» sõnas pianist Joel Remmel.

Lisaks Koiksoni ja Remmeli enda loodule tõlgendatakse kontserdil ka kõnekaid lugusid sellistelt Eesti ansamblitelt nagu Genialistid, Smilers, Apelsin jt.

Liis ja Joel.
Liis ja Joel. Foto: Sohvi Viik

Remmel lisas, et esitusele tulevad lood, mis neile mõlemale väga korda lähevad. «Püüame laval olla siirad ja just selles hetkes ning usume, et see läheb inimestele korda ja pakub tõelise elamuse.»

Liisi Koikson on Eesti muusikamaastikul tegutsenud üle 20 aasta ja seda väga erinevates žanrites. Sooloprojektide kõrvalt osaleb laulja folgi mõjutustega projektis Elletused, Ardo Ran Varresega koos valminud projektis Vaikne Esmaspäev ning Jaak Sooääre ja Kadri Voorandi poolt ellu kutsutud kavas Kummardus Veljo Tormisele.

Pianist Joel Remmel on Eesti muusikaelus aktiivselt osalenud kümmekond aastat. Selle aja jooksul on koostööd tehtud arvukate artistidega nii Eestist kui välismaalt. Kõige järjepidevam on olnud tegevus ansambliga Joel Remmel Trio, kellega on välja antud kolm albumit. Joel astub üles ka õpetaja rollis Georg Otsa nimelises Tallinna muusikakoolis ning Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias.

TAFF Club on Tallinna Filharmoonia 2012. aastal poolt algatatud džässiklubi. Klubi põhistiil on mainstream-džäss, lisaks toimuvad erinevate stiilide teemaõhtud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles