Video: pardakaamera koju unustanud mees avastas juhuslikult, et naisel on armuke

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne. Paarike suudlemas.
Pilt on illustratiivne. Paarike suudlemas. Foto: Scanpix/ RIA Novosti

Hiinas avastas mees väga kentsakal moel, et tema abikaasal oli afäär ta parima sõbraga.

Hiina linnakesest Mudanjiangist pärit Yang avastas tänu pardakaamerale, et naine, kellega ta oli abielus 20 aastat, pettis teda, vahendab Daily Star.

Yang väidab, et pardakaamera jäi koju juhuslikult. Yangi endine abikaasa väidab aga, et tegu polnud juhusliku pardakaameraga, vaid hoopis salakaameraga.

Videos on näha, kuidas naine avab ukse tuttavale mehele. Ka on videos kuulda, kuidas naine temalt aru pärib, miks mees seal on. «Ma igatsen sind,» vastas seepeale külaline.

Paarike vestleb pisut ning seejärel hakkavad nad suudlema. Asi kisub väga kuumaks ning mees hakkab naiselt riideid seljast võtma. Videos on näha, kuidas armuke isegi naise rinnahoidja eemaldab.

Video peale jäänud külaline oli Wenchuani linnapea, keda kutsutakse härra Liuks. Petetud Yung väidab, et härra Liu käis neil varasemalt tihti külas ning nad olid väga head sõbrad. 

Yungi endine abikaasa väidab aga, et tegu oli ühekordse asjaga. Naise sõnul olevat härra Liu tol õhtul purjus olnud ja seepärast nad intiimses vahekorras olidki.

Mudanjiangi linnavalitsus andis kohalikule meediale teada, et härra Liu on pensionile jäänud ning keeldusid videot kommenteerimast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles