Pildid: «Moodsa perekonna» staar on väga peenikeseks jäänud!

Elu24
Copy

USA teleseriaali «Moodne perekond» staar Ariel Winter (21) on oma kehakaalu tõttu palju avalikkuse huviorbiidis olnud. Hiljuti kommenteeris noor näitlejatar oma suurt kaalulangust ka ise.

E! News vahendab, et viimasel ajal on tema kehakaal olnud kuum teema Instagrami kommentaariumites, kus mitmed inimesed väidavad, et tema kaalukaotuse taga on ilukirurgia või salendavad tabletid.

Küllap ka seetõttu adresseeris näitlejatar ka ise kõneainet tekitanud teemat. Ta tunnistas sotsiaalmeedia vahendusel, et on viimastel aastatel võtnud antidepressante, mis põhjustasid kaalutõusu. Näitlejatar selgitas ka, et neid kilosid ei õnnestunudki tal kuidagi kaotada.

Ariel Winter 2017. aastal.
Ariel Winter 2017. aastal. Foto: Scanpix/ F. Sadou/SIPA

«See oli minu jaoks masendav, sest ma tahtsin saada vormi ja näha, et raske töö tasub end ära, aga see ei läinud nii,» sõnas ta. «Leppisin sellega ja liikusin elus edasi. Ma jäin nende ravimite juurde nii kauaks, sest see protsess on väga pikk ja raske.»

Ka selgitas Ariel, kuidas ta tundis end pikka aega kehvasti, kuniks otsustas ühel hetkel, et ta ei jaksa end enam nii halvasti tunda. Lõpuks leidiski ta suurepärase kombinatsiooni ravimitest, mis talle sobivad.

Tänu uutele ravimitele võttis ta koheselt kaalust alla, sest tema ainevahetus normaliseerus. «Ma tunnen end muutuste osas mentaalselt hästi,» teatas Ariel.

2018. aastal jäi Ariel kõmupiltnike kaamerate ette Coachella festivalil, kus näitas oma volüümikamat keha. Pilte näed SIIT!

2015. aastal käis toona vaid 17-aastane näitlejanna rinnavähendusoperatsioonil ebameeldiva tähelepanu ja seljavalu tõttu. 

«Imeline on tunda end oma nahas enesekindlana. Saan kanda, mida tahan, panna selga bikiinid ja kõndida ringi ilma, et kõik jõllitaks. Ma tunnen end uue inimesena, viimaks ometi saan olla õnnelik,» kommenteeris Winter oma otsust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles