Video: Twitteri miljardäri karmis režiimis on nii jäävannid kui paastumine

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jack Dorsey 2. aprillil 2019 Kanadas Torontos
Jack Dorsey 2. aprillil 2019 Kanadas Torontos Foto: Cole Burston / The Canadian Press/PA Images/Scanpix

Twitteri tegevjuht Jack Dorsey elab karmi režiimi järgi, kuna see aitab tema sõnul stressi eemal hoida ja vähendab närvipinget.

42-aastane miljardär sööb ainult ühe korra päevas ja nädalalõppudel ta paastub, lisaks on ta päevakavas jäävannid, mida ta võtab kolm korda päevas, kardiotreeninud ja mediteerimine, teatab thesun.co.uk.

«Olen täielikult loobunud enda pesemisest sooja veega. Selle asemel võtan jääkülma vee vanne, sinna on lisatud jääkuubikuid. Külm vesi kahandab stressi ja hoiab vaimu erksana. Lisaks teeb selline vann ööune kvaliteetsemaks,» teatas Twitteri tegevjuht.

Tema sõnul hoiab keha toonuses ka külma ja sooja vaheldumine. Mõnikord läheb ta jääkülmast vannist kuuma sauna, olles seal 15 minutit.

Päevasel ajal on ta pühendunud tööle, kuid hommikusel, õhtusel ja öisel ajal tegeleb oma vaimu ja keha tugevdamisega.

Mees, kelle vara suurus on väidetavalt 5,5 miljardit dollarit (4,8 miljardit eurot), toitub kalast, kanalihast, juur- ja puuviljadest.

Jack Dorsey septembris 2018 Washingtonis
Jack Dorsey septembris 2018 Washingtonis Foto: Ting Shen / imago/Xinhua/Scanpix

Vahel lubab endale ka midagi magusat, kas värskeid marju või tumedat šokolaadi koos klaasi punase veiniga.

«Mida vähem süüa, seda vähem kulub energiat seedimisele. Kui kõht on tühi või pooltühi, siis on meel ergas ja mõistus terav. Kehale tuleb anda piisavas koguses vett ja võtta jahedaid vanne,» selgitas mees.

Ta lisas, et reede hommikust pühapäeva pärastlõunani ei söö ta mitte midagi, joob ainult vett. Uus söögikord on tal pühapäeva õhtul.

Dorsey mediteerib kaks korda päevas, et aju mitte liiga ära väsitada ja võimalusel liigub palju jalgsi.

Hoolimata jõukusest ei ole ta eratreenerit palganud, vaid teeb ise spordirakenduse järgi kardiotreeninguid.

Dorsey oli varem täielikult taimetoitlane, kuid ta lisas oma menüüsse kala ja kana, kuna ta toidus oli liigselt beetakaroteeni sisaldavaid juurvilju, mille tõttu ta nahk hakkas kollaseks muutuma.

Twitteri miljardär elab 2012. aastast San Franciscos Sea Cliffis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles