Lõpuks ometi! Muusikafilmile «Grease» vändatakse eellugu Danny ja Sandy kuumast suvisest armuafäärist (2)

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Grease»
«Grease» Foto: IMDB

1978. aasta hittfilm «Grease», mis ilmselt kellelegi tutvustamist ei vaja, saab peagi eelloo filmi peategelaste Danny ja Sandy suvisest armuloost, millest legendaarses linaloos küll juttu on ja millest lauldakse ja tantsitakse, ent mida ei näidata.

Peategelaste Danny ja Sandy (keda kehastasid filmis John Travolta ja Olivia Newton-John) suvise armuafääri saladus ulatub tegelikult aastasse 1971, mil lugu muusikalina ilmavalgust nägi. Mõlemas praalib Danny sõpradele, kuidas tal oli suvel tuline armusuhe kuuma totsiga, samas kui Sandy räägib sõbrannadele, et armus suvel kõige romantilisemasse ja õrnemasse noormehesse. Oli siis tegemist platoonilise suhtega või mitte, jäi vaatajate mõistatada. The Deadline vahendab, et hetkel on filmi arendamine Paramountis alles algusjärgus, kuid käsikirja kallal töötab juba «Aladdini» stsenarist John August.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles