Seltskonnadaam Anu Saagim kannab kasukaid edasi, aga vaid ühel tingimusel (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn, 03.03.2019
Eestimaa Roheliste valimispidu Sveta baaris

2019 RIIGIKOGU ELECTION. Election party. the Green Party at Sveta Bar.
Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp
Tallinn, 03.03.2019 Eestimaa Roheliste valimispidu Sveta baaris 2019 RIIGIKOGU ELECTION. Election party. the Green Party at Sveta Bar. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Roheliste ridades riigikogusse kandideerinud Anu Saagim, kes loobus oma kasukatest, teatas nüüd, et kannab neid edasi tingimusel, et tegemist on vabalt kasvanud looma seljast püütud nahaga. 

Karusloomafarmide vastu võitlev Saagim kandis ETV telesaates «Ringvaade» sooblinahast kasukat, kuid avaldas muuhulgas, et tegemist on vanamoodsa kasukaga. «Näeme selliseid kasukaid täna tänavatel igal vanamutil seljas. Ma ei taha enam vanainimene olla,» nentis eile 57-aastaseks saanud bravuuritar.

Tema seljas olev sooblinahast kasukas päineb Siberis kasvanud loomadelt ja vabalt kasvanud looma seljast pärinevat nahka kavatseb naine edaspidigi kanda. 

Riigikogu ukse taha jäänud roheline Saagim lisas, et lisaks karusloomafarmide toodangule loobus ta ka autosõidust ja lihast.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles