Ootusaeg on läbi? Kuninglikud fännid usuvad, et Meghan Markle'i lähedase sõbra Londonisse lendamine tähendab beebi sündi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan Markle 2019.
Meghan Markle 2019. Foto: ZUMAPRESS.com/MEGA/Scanpix

Sussexi hertsoginna Meghan Markle ja prints Harry ootavad oma perre esiklast, kes peaks sündima aprilli lõpus või mai alguses. Sinivereliste fännid on aga veendunud, et hertsoginna lähedase sõbra Londonisse lendamine tähendab peatset sünnitust, kirjutab Mirror.

«Pintsaklipslastes» Meghan Markle'i kehastatud tegelase ise mänginud Wendell Pierce (55) lendas Londonisse. Fännide jaoks tähendab see vaid üht- peagi sünnib kuninglik beebi.

Wendell Pierce, 2018.
Wendell Pierce, 2018. Foto: Capital Pictures/Scanpix

Wendell ajas kuninglikud fännid õhevile, kui postitas Twitterisse pildi Tower Bridge'ist. «On imeline elada ja töötada Londonis ajal, kui elevus Sussexi hertsoginna esimese lapse sünni ümber kasvab. Meghan, olen sinu üle väga õnnelik. Õnnistused,» säutsus näitleja.

Wendell on Londonis Arthur Milleri lavastuse «Death Of A Salesmani» raames. See tähendab aga, et endine «Pintsaklipslaste» staar on Sussexi hertsogipaarist vaid mõned kilomeetrid eemal ning uue ilmakodanikuga kohtuda on vaid autosõidu vaev.

Fännid on tõmmanud ka võrdusmärke Wendell ja Meghani pärisisa Thomas Markle'i vahele, kes on peale kuninglikke pulmi tütrest kaugeks jäänud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles