Petuskeemis osalenud näitlejanna Lori Loughlin võib abikaasaga kaheks aastaks vangi minna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lori Loughlin ja disanerist abikaasa Mossimo Giannulli kohtust lahkumas, 2019.
Lori Loughlin ja disanerist abikaasa Mossimo Giannulli kohtust lahkumas, 2019. Foto: Reuters/ScanPix

«Lastega kodus» näitlejanna Lori Loughlin ja tema abikaasa Mossimo Giannulli võivad minna minimaalselt kaheks aastaks ülikooliskandaali tõttu vanglasse, kirjutab Page Six.

Abielupaar Lori Loughlin ja tema abikaasa Mossimo Giannulli on lapsevanemate seas, kes oma laste ülikooli pääsemiseks ühes suurimas petuskeemis kaasosalised on.

Prokurörid on andnud kõikidele vanematele sama ultimaatumi- võtke vastu kokkulepe või föderaalkohus määrab lisasüüdistused, näiteks rahapesu. Prökurörid aksepteerivad vaid reaalselt karituse kandmist.

Endist «Lastega kodus» näitlejannat Lori ja tema abikaasa Gianullit süüdistatakse 500 tuhande dollari suuruse altkäemaksu ees, et nende tütred Olivia Jade ja Isabella Rose saaksid sisse Lõuna-California Ülikooli sportlastena.

Altkäemaksu suurus suurendab ka paari minimaalselt karistusaega kahe kuni kahe ja poole aasta pikkuse reaalse vanglakaristuseni.

Näitlejanna Felicity Huffman, 2019.
Näitlejanna Felicity Huffman, 2019. Foto: EPA/Scanpix

«Meeleheitel koduperenaistest» tuntud näitlejanna Felicity Huffman, kes maksis 15 tuhat dollarit, teatas esmaspäeval, et tunnistab end kohtus süüdi ja vabandas oma rolli eest petuskeemis. Huffmani võib ees oodata neljakuune vanglakaristus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles