Tanel Padar isaks saamisest: see on fantastiline, elevus on väga suur!

Raadio Elmar
Copy
Tanel Padar avaldas uue singli «Maagia»
Tanel Padar avaldas uue singli «Maagia» Foto: Raadio Elmar

Muusik Tanel Padar käis täna hommikul raadio Elmar hommikuprogrammis «Ärka, kaunis maa!» ja tutvustas oma uut singlit «Maagia».

Padar tunnistas, et pole lauljakarjääri vältel kunagi mõelnud ühestki teisest ametist kui laulja omast. Ometi õnnestus tal keskkooli ajal kätt proovida mööblitislerina. «Tundsin huvi puidunikerdamise vastu. Olen isegi diivani valmis teinud, see oli küll hööveldamata laudadest. Kärsitus oli nii suur, et tahtsin kohe kasutama hakata,» meenutas Padar.

Muusik rääkis ettevalmistusest, mis puudutab lähenevast isarollist. Kui ta kuulis rõõmsatest uudistest tulevase ilmakodaniku kohta, mõtles Padar, et üritab koolis nii palju tööd ära teha, kui võimalik, sest laps hakkab kindlasti tähelepanu röövima. «Elevus on väga suur ja tunne on fantastiline,» lisas ta.

Värske singel «Maagia» räägib Padari sõnul kõigest heast, sest kurjemad ja tõsisemad lood on muusik enda sõnul juba ära kirjutanud. «Kui midagi väga soovid, siis sa alateadlikult juba püüdled selle poole. Ja kui sa juba püüdled selle poole, siis hakkavad ka soovid täituma,» leidis Padar. «Natuke peab lootma ja natuke peab uskuma, ise veidi kaasa aitama ning maagilised, toredad asjad hakkavadki sündima,» täpsustas ta. 

Foto: Raadio Elmar. Lauri Hermann, Tiiu Sommer ja Tanel Padar

Värske singli kirjutas Padar koos Kaspar Kallustega. Nad on osalenud varasemalt mitmes laulukirjutajate laagris ja Padari sõnul sobib neile mõlemale säärane muusika loomise stiil. «Seal pannakse kokku kolm muusikut, kes pole varem koos töötanud, neile antakse ajalimiit hommikul kella kümnest õhtul kella kuueni ja enne toast välja ei tule, kui uus lugu valmis. Meile selline töömeetod sobib, sest muidu jäävad lood venima,» kirjeldas Padar.

Ka uus lugu «Maagia» valmis ühe päevaga. «Enne toast välja ei tulnud, kui lugu oli valmis. Ootamatult, aga samas ka piisavalt ootuspäraselt, tuli äge lugu,» lisas Padar. «See laul on täis D-vitamiini ja naeratust. See võiks teha inimestel tuju ja olemise paremaks.»

Vaata ja kuula uut singlit SIIT:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles