Kuidas staarile endale meeldis? Ott Tänak arvustab oma dokumentaali: see on selline suurte meeste nutufilm

Spekter
Copy
Ott ja Janika Tänak
Ott ja Janika Tänak Foto: Kaader saatest

Eile käis ETV saates «Hommik Anuga» külas äsja Korsika rallilt tulnud ning sel nädal oma dokfilmi esitlev ralliäss Ott Tänak koos abikaasa Janikaga. Paar rääkis avameelselt oma pereelu raskustest ja rõõmudest ning muuhulgas ka sellest, mida dokumentaalfilmist oodata on.

Saatejuht Anu Välba 38. saateminutil esitatud küsimusele, kuidas Tänakutele enda elust vändatud dokumentaal meeldis, tuli asjaosalistelt meeleolukas vastus.

«Ei, huvitav film on,» märkis Ott, heites siis küsiva pilgu abikaasale. «Minu arust on ka põnev, jaa,» kostis seepeale Janika Tänak. «Et ei ole ainult autospoerdihuvilistele – saab nutta ja narda...Nagu draama,» lisas rallisõitja abikaasa.

«Ma alguses vaatasingi, et suured mehed nutavad kogu aeg,» sõnas Ott väikese mõttepausi järel. «Tundus väga selline...Ma ei oska öelda...Mida te vaatate argipäeval? Pool neli hakkavad õhtul algavad igasugu seriaalid,» märkis ta, kutsudes esile Välba ja abikaasa muheluse. «Selline suurte meeste nutufilm!» lisas Tänak konkreetselt. «Aga seal on ikka päristegevust ka.»

«Ott Tänak – The Movie» on inimlik lugu keerulise iseloomuga sportlasest, kelle teekond rallimaailma tippu on olnud kui sõit ameerika mägedel ning ebaedu põhjuseid tuli tal peamiselt otsida endast.  

Jonnakas visadus kasvatas aga põikpäise maapoisi rallisarja WRC sihikindlaks piloodiks. Tänaseks on Otist saanud ka armastav abikaasa ja isa, kes oma elukutse tõttu suure osa ajast veedab perest lahus.

Filmimeeskond jälgis terve möödunud aasta rallimaailma telgitagustes Tänaku püüdlusi saada maailmameistriks ja oli ka tunnistajaks perega veedetud hetkedele.

Enne Rootsi rallit vaatas Ott Tänak läbi filmi esialgse versiooni ja tõdes, et draamat on seal kõvasti. «Mõneti kopeeris ju möödunud aasta kogu mu karjääri, mõlemas oli pikalt nii häid kui ka väga halbu kohti,» ütles Tänak.

Apollo Kinodes alates 11. aprillist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles