Seksisüüdistuste küüsis olev R. Kelly andis 28 sekundi pikkuse kontserdi, mille eest käisid fännid välja 100 dollarit

Elu24
Copy
R&B staar R. Kelly 2019.
R&B staar R. Kelly 2019. Foto: Reuters/ScanPix

Seksuaalvägivallas süüdistatav R&B laulja R. Kelly esines eile Illinoisis Springfieldi klubis vaid 28 sekundit, kirjutab Huffington Post.

USA laulja R. Kelly (52) andis eile Illinoisi osariigi pealinnas Springfieldis Dirty South Lounge'is kontserdi, mis kestis vaid 28 sekundit ning mille eest fännid pidid välja käima 50-100 dollarit. 

Pühapäeva varahommikul enne esinemist postitas laulja Instagrami kontole video, milles palub meedial teda kontserdil mitte piinata. Mees ütles, et peab esinema ja raha teenima vaatamata seksuaalsüüdistustele, millega silmitsi seisab.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by R Kelly (@rkelly) on

Veidi peale südaööd oli klubisse kogunenud ligikaudu sada inimest, kes kõik Kelly't vaatama olid tulnud. Sisse pääsemiseks pidid fännid maksma 100 dollarit, mis Kelly saabudes 50-le langetati. 

Laulja tänas oma toetajaid ja laulis vaid 28 sekundit. Siis otsustas aga mees ülejäänud 35 minutit veeta selfisid tehes ning fännidega jutustades. 

Fännid olid pahased ning ütlesid, et õhtu polnud väärt nii suurt summat ning nad ei maksaks sama summat enam uuesti. Fännid lisasid ka, et eristavad meest, kellele on esitatud süüdistused ja artisti laval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles