USAs muusikat salvestanud Jennifer Cohen andis välja uue vürtsika singli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Cohen.
Jennifer Cohen. Foto: Promopilt

Eelmise aasta septembris New Yorgis muusikat salvestanud Jennifer Cohen andis välja uue pop-trap loo «Add spice». 

Jenniferi uue laulu produtsentideks on Chris Hierro ja Robert Smith, kes ka Jenniferi Eesti Laulu laulu «Little baby El» taga olid. Muusikavideo autoriteks on Georg Tulver ning Laura Lisete Roosaar ning videos kehastab meesrolli Franz Malmsten.

«Add spice» sündis New Yorgis kui Jennifer Cohen ja Luisa Lõhmus otsustasid sügise alguses USAsse lennata. Laulukirjutamis protsess toimus 5 päeva jooksul, kus iga päev saadi neljakesi Robert Smithi Defy recordings nimelises stuudios kokku.

«Siiani polnud ma kunagi sellises stiilis muusikat kirjutanud- hommikul vara läksime stuudiosse, lõunapausiks oli laul valmis kirjutatud ning ülejäänud päev ja vahel ka öö kulus salvestamisele.»

«Vahel võib ju juhtuda nii, et suures rahvarohkes ruumis märkad kedagi ning enam ei saa silmi ära. Õhtu võib kujuneda väga spicy'ks, kuid nagu laul ütleb, siis «ei taha olla su abikaasa, vaid vürtsitada su elu»,» rääkis lauljanna loo tagamaadest.

Uue singli esitluspidu toimus kontsertklubis U3, kus tähistati ka Jenniferi 20ndat sünnipäeva. Jenniferi tulid toetama mitmed muusikud kui ka sotsiaalmeedia staarid nagu Uudo Sepp, Carlos Ukareda, Jaagup Tuisk, Merilin Mälk, Sissi Nylia Benita, Sidni Tomson ja Maria Rannaväli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles