Fotod: Üllatus! 10 tuntud näitlejat, kes tulid ilmale kaksikutena

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Penelope ja Monica Cruz
Penelope ja Monica Cruz Foto: SCANPIX

Kui enamasti kipume teadma kuulsaid staarpaare ehk «kes kellega käib» või kuulsate vanemate näitlejate lapsi, siis perekondade kohta kuuleme vähem. Seda huvitavam on avastada, et paljudel ekraanitähtedel on kaksikõed- või vennad, kes neile väga lähedased ning näevad sageli täitsa nende moodi välja ka.

Vin Diesel
Vin Diesel Foto: Evan Agostini / AP

1. Vin Diesel 

Kuigi nad näevad välja nagu täielikud vastandid, on märulistaaril kaksikvend Paul Vincent, kes on filmimonteerija. Alloleval pildil Vin Diseli «kaks Pauli» ehk meenutus lahkunud kamraadist Paul Walkerist koos tema kaksikvennaga:

«Napoleon Dynamite» Jon Heder (2004)
«Napoleon Dynamite» Jon Heder (2004) Foto: Paramount Pictures

2. Jon Heder

«Napoleon Dynamite'il» on umbes-täpselt sama omapäraselt nohikliku välimusega kaksikvend Dan Heder, kes sama filmi puhul oluliseks taustajõuks oli, tegeledes produtseerimise ja visuaalefektidega. Pildil näitleja vennaga filmi võttel soengut korrastamas:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday not-Jonathan. Framed out of picture: Winters and Day-Lewis

A post shared by Jon Heder (@hederjon) on

Hunter Johansson ja Scarlett Johansson
Hunter Johansson ja Scarlett Johansson Foto: Jamie McCarthy / AFP

3. Scarlett Johansson

Scarletti kaksikvend Hunter Johansson hoiab madalat profiili, ent on siiski paaril sündmusel koos õega ka pildile sattunud. Kuuldavastion vend hoopis teise ala inimene kui õde – näitleks kuulus ta 10 aasta eest nõustajana Barack Obama valimiskampaania meeskonda.  

Giovanni Ribisi
Giovanni Ribisi Foto: Birdie Thompson/SIPA

4. Giovanni Ribisi

Giovanni Ribisi ja tema kaksikõde Marissa Ribisi on saatuse tahtel mõlemad näitlejad. Õe üks kuulsamaid rolle on filmis «Dazed and Confused», ent ta on mänginud ka paljudes teleseriaalides, sh «Sõbrad». Viimased 15 aastat ta enam näitlemisega ei tegele. Marissa on abielus muusikuga Beck.

Marissa Ribisi filmis «Dazed and Confused»
Marissa Ribisi filmis «Dazed and Confused» Foto: IMDB
Michael Kutcher ja Ashton Kutcher
Michael Kutcher ja Ashton Kutcher Foto: Adam Bettcher / AFP

5. Ashton Kutcher

Ashtoni kaksikvennal Michaelil pole elus läind kaugeltki nii hästi kui tal: kuulsa näitleja Iowas elav kaksik võitleb juba lapsest saati halvatusega ning elas juba 13-aastaselt läbi südame siirdamise. 

 

Rami Malek ja Sami Malek 
Rami Malek ja Sami Malek Foto: CSHIS/MPI/Capital Pictures

6. Rami Malek 

«Bohemian Rhapsodys» Freddie Mercuryt kehastanud Rami Malekil on identne kaksik Sami Malek, kes aga kummalisel kombel täiesti identne välja ei näe. Ta on kooliõpetaja ning käib sageli vennaga üritustel kaasas. Rami paljastas ühes intervjuus, et kandis kord venna eest ülikoolis ette ühe kreeka tragöödia, aidates tollel diplomi jaoks ühes aines vajalikud punktid kätte saada. Pettus läks õnneks, ent kuidas ülikool sellisele infole reageeris, pole praegu teada. Loodetavasti ei lõpe see lugu nagu Rainer Vakral.

 

Kiefer Sutherland
Kiefer Sutherland Foto: Peter Hartenfelser / imago images / Hartenfelser

7. Kiefer Sutherland

Muusikul ja näitlejal on kaksikõde Rachel, kes töötab samuti filmitööstuses, järeltöötluse ülevaatajana tele- ja filmiprojektidele Torontos. 

Linda Hamilton
Linda Hamilton Foto: Gilbert Flores/Broadimage

8. Linda Hamilton

«Terminaatori» tähe kaksikõde Leslie Hamilton Gearren on medõde, kes aga saanud maitse suhu ka näitlemisest, astudes filmi «Terminaator 2: Kohtupäev» kolmes stseenis üles Linda dublandi rollis.

Joseph Fiennes
Joseph Fiennes Foto: Doug Peters / EMPICS Entertainment

9. Joseph Fiennes

Näitlejal on kokku viis õde-venda, kes on läinud tööle kunstide valdkonda: vend Ralph on Oscari-võitjast näitleja, vend Magnus on helilooja, õed Martha ja Sophie on filmitegijad. Tal on aga ka kaksikvend Jacob, kes alustas samuti meelelahutustööstuses, ent otsustas lõpuks hoopis looduskaitsjaks hakata. Pilti mehest paraku netist kergesti ei leia – mees on suutnud niivõrd madalat profiili hoida.

Eva Green
Eva Green Foto: Doug Peters / EMPICS Entertainment / Scanpix

10. Eva Green

Tim Burtoni «Dumbo» prantslannast staaril on kaksikõde Joy, kes tegeleb Normandias koos abikaasaga hobuste kasvatamisega. Vaata pilti õdedest kaksikutena siit.

Penelope Cruz
Penelope Cruz Foto: Birdie Thompson/ADM/Capital Pictures


Bonus: Penelope Cruz

Kuigi Hispaania näitlejataril ei ole kaksikõde, siis on tal sellegipoolest 3 aastat noorem õde, kes näitlejannaga äravahetamiseni sarnane. Monica on samuti näitlejanna ning ka tantsija. Kuigi te seda ei teadnud, siis nägite teda 2011. aasta «Kariibi mere piraatides», kus ta paaris stseenis oma õe dublandiks oli. Vaata ja imesta:

 

Monica Cruz
Monica Cruz Foto: MAVRIXONLINE.COM
Penelope & Monica Cruz Mango kampaanias
Penelope & Monica Cruz Mango kampaanias Foto: Scanpix
Penelope Cruz ja Monica Cruz 2009
Penelope Cruz ja Monica Cruz 2009 Foto: Andrea Comas / Reuters
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles