5miinusega raksu läinud naisräppar Grete-Marie ei söö oma sõnu, vaid pani süüdistused laulu sisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete-Marie Võrro, Lil Pidu - laval ainult naised, märts 2019.
Grete-Marie Võrro, Lil Pidu - laval ainult naised, märts 2019. Foto: Madis Sinivee/Postimees Grupp/Scanpix Baltics

Naisräppar Grete-Marie Võrro, kes süüdistas räpipunti 5miinust alaealistega pidutsemises ja neile narkootikumide pakkumises, pani tüli ja süüdistused laulu sisse.

26-aastane Grete-Marie postitas märtsi algul Facebooki gruppi «Eestlaste kolmnurk» video, kus teatas, et Võsu räpparid pundist 5miinust kasutavad alaealiseid ära, pakuvad neile narkot ja magavad nendega.

Kuna noore naisräppari süüdistused ei saanud kinnitust, esitas 5miinust talle laimu eest 20 000 euro suuruse kohtuvälise kahjunõude. Kas tütarlaps on selle ära maksnud, pole teada.

Räpipunt 5miinust nublu kontserdil Tartu Kammivabrikus, detsember 2018.
Räpipunt 5miinust nublu kontserdil Tartu Kammivabrikus, detsember 2018. Foto: Rauno Liivand

Kuigi olukord kukkus Grete-Marie jaoks kehvasti välja, pole ta jätnud kasutamata võimalust tülist ja süüdistustest laulu kirjutada. Uues räpipalas esitab naine juhtunust oma nägemuse ning lubab, et kes naerab viimasena, naerab paremini. Sellest võib järeldada, et oma sõnu ta ei söö ning loodab süüdistusi endiselt tõestada.

«Ei koti see, kas teised saavad abi, vaid et maine totaalselt ei häviks,» räpib Grete-Marie. Samuti mainitakse loos ära «Lumemäe party», kus olevat üks 5miinuse liige kahe alaealise neiuga kokaiini tarvitanud. 5miinuse eestkõneleja Estoni Kohver on kõiki süüdistusi eitanud ning need ka ümber lükanud.

Kuula, mida Grete-Marie asjast arvab:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles