Filmikägu: Komöödiafilmide eri! Retroreklaamidest, huumoriklassikast ja heast naljast räägivad Ando Kiviberg, Tristan Priimägi ja Olav Osolin

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Uju või upu»
«Uju või upu» Foto: IMDB

Kuku Raadio kinosaade «Filmikägu» läheb sedapuhku eetrisse Viljandist, kus toimub komöödiafilmide festival. 

«Pendeldame Tallinna ja Viljandi vahel, sest Viljandis on komöödiafilmide festival Wilkom festival. Seepärast kutsusime folgipealinna üles pandud stuudiosse festivali pääliku Ando Kivibergi, programmipääliku Tristan Priimäe ja lihtsalt pääliku Olav Osolini. Viimase seetõttu, et Wilkom on arhiividest välja kaevanud seninägamata retroreklaamid,» tutvustavad saatetegijad Lauri Kaare ja Kristjan Gold uut podcasti osa.

«Uudiseid on Avatari järgede, «Kena vaikne kohake» järje ja «Tondipüüdjate» järje kohta. EFTAdest räägime loomulikult ka. Lisaks Wilkomil linastuvatele filmidele, jõuavad tavakavasse «Nuga südamesse», «Lemmikloomasurnuaid» (Pet Sematary), «Rannaparm» (The Beach Bum) ja «Shazam» (Shazam! Movie).»

Kuula «Filmikägu» värsket osa:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles