Kirsti Timmer õpetab, kuidas endale kaaslane leida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirsti Timmer
Kirsti Timmer Foto: Madis Sinivee / PM/Scanpix Baltics

Blogija ja saatejuht Kirsti Valdstein-Timmer elab planeetide seisu järgi ning on sellest õppinud, kuidas iga inimene võiks omale õige kaaslase leida.

Kirsti Timmer kirjutas oma blogis, et ideaalse kaaslase leidmiseks tuleb teda visualiseerida ning tema omadused täpselt kirja panna.

«Oi kui palju on ilusaid, tarku, hakkajaid üksikuid inimesi. Millegipärast ei leia nad enda kõrvale seda endale sobivat kaaslast,» kirjutas ta.

«Ei tohi mõelda üht konkreetset inimest, aga pange paberile kirja täpselt selle inimese iseloom, välimus, huumorimeel, riietumisstiil, alkoholi joob või ei joo, suitsetab või ei. Lapsi armastab või ei taha neid üldse. Ärge jätke ühtegi detaili juhuse hooleks, muidu tuleb sealt ikka mingi «aga»,» juhendas Timmer.

Ta lisas: «Kui kaaslase täpne kirjeldus paigas, siis lugege see endale valju häälega ette, nii, et näete seda inimest juba enda ees… Ja siis laske oma soov vabaks, las universum toimetab sellega edasi… »

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles