Brigitte Susanne Hunt tähistas mitte emaks saamist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brigitte Susanne Hunt õpib meest armastama.
Brigitte Susanne Hunt õpib meest armastama. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Kui paljude meeste ja naiste unistus on ühel päeval lapsevanemaks saada, siis noor raadiohääl ja telesaatejuht Brigitte Susanne Hunt rõõmustab, et see aeg tema jaoks pole kätte jõudnud.

23-aastane Power Hit Radio raadiohääl ning TV 3-s koos Mihkel Rauaga telesaadet juhtiv Brigitte Susanne Hunt jagas Instagrami vahendusel, kuidas ta koos sõpradega väljas käis. Joogitamise ajal lõi Brigitte sõbrannaga klaase kokku tähistamaks fakti, et nemad veel emaks ei saa.

«Jeee mee veel ei saa emaks,» kirjutas Brigitte Insta Story postituse juurde.

Brigitte Susanne Hunt veel emaks ei saa
Brigitte Susanne Hunt veel emaks ei saa Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Hunt on varasemalt korduval beebi saamise üle nalja heitnud. Veebruari lõpus avaldas osav instagrammer pildi enda paisunud kõhust ning küsis oma jälgijatelt, kas tegu on pähklite või tõepoolest beebiga. Jälgijad said aktiivse seksuaaleluga kiitleva Brigitte Susanne Hundi kõhu kohta arvamust avaldada. 

Brigitte Susanne Hunt: pähklid või beebi?
Brigitte Susanne Hunt: pähklid või beebi? Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Brigitte on veel liiga noor ja ambitsioonikas, et emaks hakkamisele mõelda. Talendikal tütarlapsel on veel palju teha ja saavutada enne kui võtab endale kõige vastutusrikkama rolli, mis ühel inimesel olla saab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles