Poola politsei otsib läbi Krakowi manikinides traavinud britte

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt, millel on näha britte Krakowis manikinides
Pilt, millel on näha britte Krakowis manikinides Foto: Czarek Sokolowski / AP/Scanpix

Poola politsei otsib poissmeestepidu pidanud britte, kes liikusid Krakowis mankinides, mille tegi kuulsaks briti näitleja Sacha Baron Cohen oma tegelase Boratiga.

Politsei otsib nelja meest tänavate turvakaamerate lindistuste abil ja nende nimed ei ole veel teada, edastab thesun.co.uk. 

Mehed liikusid Poola ühe vanema ja suurema linna vanalinnas ja istusid siis hobukaarikusse, kandes vaid laimirohelist trikoosarnast kehakatet.

Pilt, millel on näha britte Krakowis manikinides
Pilt, millel on näha britte Krakowis manikinides Foto: Czarek Sokolowski / AP/Scanpix

Krakowi politsei pressiesindaja Sebastian Glen sõnas, et kui need mehed tabatakse ja avaliku korra rikkumise eest kohtu alla antakse, siis võib neid oodata kuni 30-päevane arest ja 1000-naelane trahv.

Gleni sõnul on soojal ajal Krakowis palju noori britte, kes peavad seal poissmeesteõhtuid, joovad liiga palju alkoholi ja rikuvad avalikku korda.

Borat on tegelane 2006. aasta dokumentaalstiilis komöödiafilmist «Borat! Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan».

Sacha Baron Cohen kehastas Borat Sagdijevit, kasahhi ajakirjanikku, kes reisib USAs, tutvudes selle riigiga ning kogedes üsna palju tema jaoks kummalist.

Cohen kandis selles filmis ka meeste «bikiine», mankinit, tehes selle populaarseks.

Mankinis Borat
Mankinis Borat Foto: /Caters News Agency/Scanpix

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles