Telest vallandatud «Intriigikogu» pages dopinguskandaali järel veebi tagasi

Elu24
Copy
intriigikogu
intriigikogu Foto: Postimees

Varem Kanal 2 eetris jooksnud «Intriigikogu», mida juhtisid Sander Valge ja Siim Taba, ei ole kuhugi kadunud ja tegutsevad YouTube'is edasi.

Sander Valge ja Siim Taba olid esimesed juutuuberid, kes Eestis oma telesaate said. Kui paljudel eestlastel on meeles Henri Karpovi ehk Hensugusta äsja lõpetanud saade, kus saatejuht kommenteeris endale omapärase huumoriga videoklippe, siis Valge ja Taba olid seal enne.

Sander Valge ja Siim Taba saade «TUMU» ehk «Tuuled Muusikas» oli YouTube'is niivõrd populaarne, et Kanal 2 otsustas neile eelmisel aastal anda eetriaega. Nii jõudiski vaatajateni saade «Intriigikogu», kus saatejuhid tõid televaatajateni uudised humoorikas võtmes.

Kuigi Valget ja Taba enam teleekraanil ei näe, siis ei ole nad sotsmeediast kuhugi kadunud. Nad jätkavad YouTube'is TUMU kanali all tegutsemist ja uus saade tuli välja alles eile.

Miks aga mehed Kanal 2 eetrist lahkusid?

Marko Kaljuveer sõnas, et mehed peeti kinni dopingukahtluse tõttu.

Mehed rääkisid eksklusiivse pressikonverentsi ajal, et umbes üheksa kuud tagasi tuli nende juurde Martti Hallik, kes ütles, et kui mehed tahavad YouTube'is veel kõvemini edasi panna, siis ta teab Saksamaalt ühte meest, kes neid selles osas aidata võib.

«Häbi on,» kommenteeris Sander Valge ja sõnas, et nad lootsid, et ka nende videod hakkavad YouTube'is kümneid tuhandeid vaatajaid saama.

Suure häbiga Kanal 2-st lahkunud mehed on nüüd jäädavalt YouTube'is.

Viska nende uuele osale silma peale, et end Eestis toimuvaga paremini kursis hoida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles