Eesti populaarseim trummi ja bassi pidu lennutab Inglismaalt kohale René LaVice ja Halogenixi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
René LaVice.
René LaVice. Foto: Promopilt

Eesti vanim regulaarne trummi ja bassi peosari «Tjuun In» jätkab oma pidudesarjaga sel reedel Helitehases. Peo väliskülalised on BBC Radio 1 üks saatejuhte René LaVice ja Critikal Recordings saadik Halogenix. Külalisi võõrustavad muusikaga kodumaised DJ-d  Sound In Noise, Majestim, Yohan ning residendid Qba, To-Sha ja L.Eazy.

Raadio 2 õhtuse vööndi saade «Tjuun In» väljub taas eetrist ja suundub seekord Helitehasesse. Reedesel peol esineb kaheksa DJ-d, kellest kaks, René LaVice ja Halogenix lendavad kohale Suurbitanniast.

René LaVice on Kanadast pärit muusika produtsent, DJ ja laulja. Tema lugu «The Calling» koos Ivy Mairiga oli BBC Radio 1 A-listis. René on teinud koostööd artistidega nagu Nero, Wilkinson, Rudimental ja A-Trak ja soojendas Prodigyt nende 2015. aasta UK tuuril. Alates 2017. aastast juhib René LaVice inglise raadiojaama BBC Radio 1 trummi ja bassi saadet.

Põhja-Londonis baseeruv Halogenix alustas oma produtsendi karjääri 2011. aastal Noisia plaadifima Invisible alt ilmunud looga «Askari». Halogenix tegutses aastaid ka Ivy Lab muusikalise grupeeringu liikmena, kuid tegutses paralleelselt ka sooloartistina. Halogenixi «Blej» nomineeriti 2017. aastal Drum&Bass Arena parima produtseeringuga palana. 

Halogenixi looming on mitmekülgne, ta on teinud koostööd artistidega nagu Alix Perez, Noisia and Goldie, BANKS, The Glitch, Wilkinson, TC ja tema loomingut on väljastanud plaadifirmad: Vision, Division, Shogun Audio, Ram Records, 3Beat ning Universal.

Sound In Noise on üks vähestest Eesti trummi ja bassi artiste, kellel on eksklusiivne leping välismaise plaadirfirmaga – RAM Recordings. Varasemalt artistinimega S.I.N tegutsenuna on ta mitmel korral hääletatud Eesti parimaks trummi ja bassi DJ-ks ning välja andnud hulgaliselt oma loomingut erinevate plaadifirmade alt. Sound In Noise juhib ka Raadio 2 koos Raul Saaremetsaga saadet Tramm ja Buss.

5. aprilli «Tjuun In» peol mängivad muusikat René LaVice, Halogenix, Sound In Noise, L.Eazy, To-Sha, QbaMajestim & Yohan.

Halogenix.
Halogenix. Foto: Promopilt
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles