Õudusunenägu või täitsa okei? Kriitikud ei suuda eriti leppida sinise Will Smithi ja tema lauluga

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Will Smith filmis «Aladdin»
Will Smith filmis «Aladdin» Foto: IMDB

Pärast seda kui Will Smithi roll sinise džinnina juba kuid kriitikuid ja filmifänne «Aladini» uusversiooni osas skeptiliseks on teinud, valas Disney äsja CinemaCon festivalil veelgi õli tulle, näidates Guy Richie lavastatud filmist uut materjali, mis publiku veelgi enam kahevahele jättis.

Disney näitas oma 1992. aasta joonisfilmi uusversioonist armastatud muusikalist stseeni džinni lauluga «A Friend Like Me», milles Will Smith kuuldavasti midagi räpilaadset ette kannab, kuid ei laula, nagu algses filmis.

Materjal, mida näidati, ei olnud IndieWire'i andmetel päris valmis ning viimane lihv eriefektide osakonnas veel andmata, kuid sellegipoolest sai üsna hästi aimu, millega tegemist. Kuuldavasti olevat rahvas saalis jaotunud reaktsioonide poolest kaheks: osad leidsid, et stseen oli lapsik ja õõvastav, teised aga kiitsid ka tantsunumbriga rikastatud muusikalist segmenti selle energia ja visuaalse lusti poolest, leides, et tegu on väga originaalse lükkega. «Will Smith polnud pooltki nii õõvastav, kui oleks võinud arvata,» kirjutab Giszmodo, olles saanud tagasi oma ootuselevuse.

On Will Smithiga kuidas on, selge on see, et džinni lahe tegelaskuju paneb publiku lõpuks ikkagi heldima. Ja muusikaliste numbrite osas võib olla kindel, et see, mida oodatakse, on hoopiski lendava vaiba stseen imelise looga «A Whole New World».



Vaata «Aladini» treilerit:

Aladini mängib Disney suurejoonelises loos Egiptuse päritolu Mena Massoud, tema armastatut Jasmine'it kehastab Naomi Scott.

Apollo Kinodes alates 24. maist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles