Pildid: näitlejannad Felicity Huffman and Lori Loughlin seisavad petuskeemi tõttu silmitsi 5-aastase vanglakaristusega

Elu24
Copy

Hollywoodi tähed Felicity Huffman ja Lori Loughlin käisid eile Bostoni föderaalkohtus, sest naisi süüdistatakse ühes suurimas eliitülikoolidega seotud petuskeemis USA ajaloos, kirjutab Daily Mail.

Näitlejannad Felicity Huffman ja Lori Loughlin on 50ne meelelahutus- ja ärimaailmaga seotud inimeste hulgas kahtlemata suurimad nimed. Mõlemad naised seisavad silmitsi süüdistustega, et nende lapsed võeti kooli tänu korrumpeerunud treeneritele ja administraatoritele altkäemaksu maksmisele ja nende sisseastumispaberite võltsimisele. Ühe dokumendi kohaselt tegeles Loughlini tütar sõudmisega ja ta võeti selle ülikooli sõudmisnaiskonda enne, kui võeti vastu üliõpilaseks.

Kohuasjaga seotud allikas ütles TMZ-le, et prokurörid soovivad, et naised veedaksid aega trellide taga. «Sa ei saa inimesi kohelda teistmoodi, sest neil on raha. See on põhjus, miks me siin oleme. Kõiki süüaluseid peab kohtlema samamoodi,» ütlesid prokurörid.

Naisi võib petuskeemide tõttu oodata ees kuni 5 aastane vangistus, kolme aastase järelvalve all. Viimane sõna jääb siiski kohtunikule.

Lorit ja tema abikaasat, Mossimo Giannullit süüdistatakse petuskeemi ninamehele Rick Singerile 500 tuhande dollari suuruse altkäemaksu maksmise eest. Felicityt süüdistatakse Singerile 15 tuhat dollarit maksmast, et viimane näitlejanna tütre SAT testi tulemusi võltsiks. 

William «Rick» Singer.
William «Rick» Singer. Foto: AP/Scanpix

Lisaks näitlejannadele süüdistatakse 50 inimest eliitkolledžitega seotud petuskeemis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles