Lauljanna Jennifer Lopez sai kaela 6,5 miljoni dollari ulatuses kohtuasja, sest väidetavalt varastas saateks idee

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Lopez, 2019.
Jennifer Lopez, 2019. Foto: Broadimage / Scanpix

Lauljanna Jennifer Lopez sai kaela 6,5 miljoni dollari suuruse kohtuasja, sest väidetavalt varastas ta idee oma saateks «World of Dance».

NBC saate «World of Dance» on kohtunik ja produtsent Jennifer Lopez kaevati kohtusse, sest väidetavalt varastas naine Alvin Gray-El 10 aasta taguse idee võistluseks. Mees andis kohtusse nii Lopezi, NBC ja kuulsa koreograafi Debbie Alleni. Page Six andmetel ei ole Allen saatega seotud.

Gray-El väidab ametlikes dokumentides, et 2009. aastal oli tema ideeks saade nimega «Let's Start the Dance» ja väidab, et saatis kirja Allenile, et uurida kas ta on huvitatud saate tegemisest, kuid ei saanud naiselt vastust.

Gray-El kinnitab, et lasi 2010. aastal saate autoriõiguste büroos registreerida. Seitse aastat hiljem avastas ta NBC saate «World of Dance». Mees lisab, et üritas võrgustikuga ühendust saada ja nende ninamehele teatada autoriõiguste rikkumisest, kuid ka sealt ei saanud ta vastust. 

Kohtuasjas ei selgu, kuidas Gray-El'i idee saateks «Let's Start the Dance» NBC, Lopezi või Allenini jõudis, kuid sellegi poolest küsib ta kokku 6,5 miljonit dollarit hüvitist ja kahjutasu.

Allikas rääkis väljaandele Page Six, et «World of Dance» alustas organisatsioonina ning eksisteeris juba enne saadet. NBC tuli mõttele teha organisatsioonist saade ning tutvustasid seda Jennifer Lopezile. Poppstaar ise saate mõttele ei tulnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles