Värske treiler: DC universumi pahalase traagiline saamislugu «Jokker» Joaquin Phoenixiga rabab esimestest kaadritest

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Joker»
«Joker» Foto: IMDB

Täna ilmus pikalt oodatud treiler DC koomiksifilmile «Jokker», mis räägib ära Gotham City vintske pahalase traagilise moondumise loo koomikust mõrtsukaks. 

Warner Brosi aasta ilmselt ühe suurima hittfilmi treilerit esitles režissöör Todd Phillips («Pohmaka» filmid) eile CinemaCon festivalil.

Kaadrid peaosalist kehastavast Joaquin Phoenixist hirmutava klouninäoga karakteris ilmusid juba kuid tagasi ning lisaks väga põgusale tiiserile polnud filmist suurt midagi teada. Seda suurem on üllatus nüüd ja selge ka see, et tegu ei ole üldsegi mitte tüüpilise koomiksifilmi, vaid millegi hulka paremaga.

Treiler annab sisuliselt edasi lühiversiooni klounina elatist teeniva Arthur Flecki muutumisest mõrvarlikuks Jokkeriks, kes hoiab Gothamit oma hirmuvalitsuse all. «Ema ütleb alatil, et naerataksin ja teeksin rõõmsa näo – ta ütles, et minu ülesanne on siia ilma naeru ja lusti tuua,» võib kuulda Jokkerit sõnamas. Seejärel näeme teda rünnakute ja vägivalla all kannatamas ning lõpuks murdumas ning viimaks n-ö tuhast tõusmas juba oma lõppkujul. «Arvasin, et mu elu on tragöödia, aga see on hoopis komöödia,» ütleb ta kurjakuulutavalt.

Apollo Kinodes alates 4. oktoobrist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Vaata treilerit:

>

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles