Telekanali Viasat Sport Baltic logo.
Telekanali Viasat Sport Baltic logo. Foto: Viasat

Kolmapäevast, 7. jaanuarist käivitab digi-TV operaator Viasat uue eestikeelse spordikanali Viasat Sport Baltic, mis keskendub peamiselt kohalike spordiekspertide kommenteeritud rahvusvahelistele tippvõistlustele.

Viasat Eesti tegevjuhi Krista Leppiko teatel omab Viasat Sport Baltic mitmete rahvusvaheliste tippvõistluste ja -liigade näitamise õiguseid. Kanal keskendub esmalt eestlaste seas populaarsetele jalgpallile ja korvpallile, samuti on programmis jäähoki ja muud talialad ning hulgaliselt motosporti. Kanal näitab üle 1600 tunni otseülekandeid aastas.

Spordisaateid kommenteerivad spordisõpradele tuntud eksperdid erinevatest valdkondadest. Korvpallivõistlusi kommenteerivad treenerid Andres Sõber ja Heino Enden ning jalgpallimänge arvustavad Janno Kivisild ja Marek Lemsalu.

Kanali programmi eest vastutab Eestis TV3 spordikommentaatorite ridadest tuntud Kalev Kruus.
„Kanali tugev programm saab lisa juba kevadel, mil jalgpallisõpradel tasub telekanali kava põhjalikumalt uurida. Samuti toob suvi programmi kindlasti tipptasemel kergejõustikku, tennist ja muid huvitavaid spordialasid," kommenteeris Kruus.

Esialgu on uus spordikanal nähtav vaid Viasati klientidele, kuid Leppiko kinnitusel käivad Viasat Eestil läbirääkimised kanali levitamiseks ka kõigi kaabellevifirmadega.

Kommentaarid
Copy